Fotbal intern

Ionuț Nedelcearu nu uită de unde a plecat! Fanii lui Dinamo sunt în extaz: „Sângele apă nu se face”

08.04.2021 | 20:03
Ionut Nedelcearu nu uita de unde a plecat Fanii lui Dinamo sunt in extaz Sangele apa nu se face
ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu demonstrează că a rămas un „câine” adevărat și s-a decis să le aducă o bucurie imensă suporterilor lui Dinamo, după trecerea la cardul „DDB Elite”.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan i-au mulțumit prin intermediul paginii de Facebook, lăsând un mesaj emoționant în urma gestului făcut de fundașul central al lui AEK Atena.

ADVERTISEMENT

Ionuț Nedelcearu a decis să doneze aproximativ 2.000 de euro pentru Dinamo, într-un moment în care „câinii roșii” au mare nevoie de orice fel de ajutor financiar.

Donația care îl face pe Ionuț Nedelcearu idol absolut la Dinamo

Ionuț Nedelcearu a donat mai exact 1.948 de euro către DDB, luând cardul „DDB Elite”, iar fanii „câinilor” i-au mulțumit fundașului lui AEK Atena printr-o postare pe pagina de Facebook:

ADVERTISEMENT

„SÂNGELE APĂ NU SE FACE! Ionuț Nedelcearu s-a înscris anul trecut în DDB, iar zilele acestea a făcut trecerea la cardul de 1948€, DDB Elite.

Ionuț nu s-a dezis niciodată de clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul mare. Știe prin ce necazuri trecem și e dispus să pună umărul alături de noi, ca să salvăm Dinamo. Felicitări, Nede! Sperăm ca exemplul tău să fie urmat și de alți câini care au posibilitatea să facă un astfel de efort pentru Dinamo!”.

ADVERTISEMENT

SÂNGELE APĂ NU SE FACE!
Ionuț Nedelcearu s-a înscris anul trecut în DDB, iar zilele acestea a făcut trecerea la cardul…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Joi, 8 aprilie 2021

Dinamo mai primește încă o veste bună

Dinamo a avut parte de o săptămână tumultoasă, după meciul de luni, 5 aprilie, din „Gruia” , împotriva CFR-ului, partidă în care trupa lui Gigi Mulțescu a jucat în 9 oameni din minutul 37, după eliminările lui Paul Anton și Florin Bejan.

În afară de dezechilibrul clar pe care Dinamo l-a avut în meci, „câinii” nu se vor putea baza pe cei doi fotbaliști nici pentru duelul cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

Totuși, FANATIK a anunțat în exclusivitate faptul că Steliano Filip și Vlad Achim vor reveni pe teren împotriva ilfovenilor care sunt la un pas de intrarea istorică în play-off-ul Ligii 1.

Dinamo a rezistat eroic în nouă jucători împotriva campioanei României, însă golul lui Bilel Omrani din minutul 80 i-a împiedicat pe dinamoviști să scoată un rezultat mare.

ADVERTISEMENT