Sport

În sfârșit o veste bună și pentru Ionuț Panțîru. Cel mai frumos cadou de ziua lui de naștere

Ionuț Panțîru a suferit a treia intervenție chirugicală, însă cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani a aflat că va avea un băiețel care îi poate da puterea să treacă peste acest moment extrem de dificil.
22.03.2022 | 13:54
In sfarsit o veste buna si pentru Ionut Pantiru Cel mai frumos cadou de ziua lui de nastere
Ionuț Panțîru e aproape să pună capăt carierei de fotbalist la 26 de ani și stă pe bară de mai bine de 13 luni. Sursă foto: Instagram Ionuț Panțîru
ADVERTISEMENT

Ionuț Panțîru s-a operat pentru a treia oară și e la un pas să se lase de fotbal, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Florin Tănase i-a dedicat primul gol din meciul cu FC Argeș fundașului stânga, iar acest gest ascunde de fapt două momente importante din viața fotbalistului.

Ionuț Panțîru a aflat de ziua lui de naștere că va avea un băiețel

Fundașul stânga al FCSB a împlinit 26 de ani, iar Alexandra Ioana, iubita lui, îi va dărui un băiat. Acest moment special din viața lui Ionuț Panțîru îl poate face să treacă mai ușor peste cea de-a treia operație și faptul că este în afara terenului deja de un an de zile.

ADVERTISEMENT
Ionuț Panțîru va avea un băiețel cu Alexandra
Ionuț Panțîru va avea un băiețel cu Alexandra. Sursă foto: Instagram Ionuț Panțîru.

Iubita fotbalistului este cea care îi dă putere să treacă peste accidentarea cumplită suferită și îl face să meargă mai departe: „Într-o lume atât de rea, tu ești pacea și fericirea mea. La mulți ani!”, i-a transmis Alexandra pe Instagram.

Declarație de dragoste emoționantă a iubitei lui Ionuț Panțîru
Declarație de dragoste emoționantă a iubitei lui Ionuț Panțîru

„La mulți ani sufletului meu pereche, omului ce mă liniștește și pe care îl iubesc fără margini. Dumnezeu să-ți binecuvânteze toți pașii în viață, să rămâi același om minunat ș suflet pur pentru totdeauna”, a fost urarea emoționantă a iubitei lui Ionuț Panțîru.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase i-a dedicat golurile cu FC Argeș, iar Ionuț Panțîru i-a răspuns pe măsură

Florin Tănase a afișat pe teren un tricou al FCSB cu numele lui Ionuț Panțîru și a făcut un gest prin care a simulat legănatul unui copil, aluzie la vestea minunată primită de fundașul stânga al bucureștenilor.

Ionuț Panțîru i-a răspuns prin intermediul Instagramului chiar în timpul meciului cu FC Argeș: ”Vă mulțumesc pentru tot și vă iubesc! Abia aștept să revin alături de voi, de echipă și să cânt după victorii alături de cei mai frumoși suporteri din țară”.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea speră că Ionuț Panțîru va reuși să revină pe gazon

În ciuda situației medicale extrem de complicate a lui Ionuț Panțîru, Toni Petrea așteaptă ca fotbalistul să revină anul viitor la antrenamentele echipei: „Nu știu ce va fi în continuare, eu sper să se recupereze și să revină lângă noi. El este un luptător, nu cedează când dă de greu. Am discutat cu el și l-am simțit foarte motivat.

Ionuț Panțîru nu a mai jucat de 13 luni, iar fotbalistul a dezvăluit calvarul prin care a trecut în această perioadă: „A fost o perioadă foarte grea. Sincer, nu mă așteptam să fie atât de greu. În primul rând, psihic mă simt foarte încărcat. Nu m-am gândit că o să trec vreodată prin asta, pentru că nu am avut niciun fel de operație sau chiar accidentare, până acum. Dar este foarte greu.

ADVERTISEMENT

 Sincer, după ce mi-a dat vestea, am început să plâng, cred că am plâns vreo zece minute încontinuu. Foarte horror a fost acea veste pentru mine, dar asta e viața. Tot timpul trebuie să gândești pozitiv, să muncești. Eu din asta trăiesc. Trebuie să mă dedic fotbalului și clubului. E clar că nu este ușor, dar nu am de ales. Eu, de când eram mic, visam să joc la Steaua”, a declarat Ionuț Panțîru pentru FCSB TV.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT