Fotbal intern

Ionuț Panțîru ratează derby-ul cu CFR Cluj! Fundașul FCSB-ului, galben stupid cu UTA

05.12.2020 | 23:11
Ionut Pantiru rateaza derbyul cu CFR Cluj Fundasul FCSBului galben stupid cu UTA
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al echipei FCSB, Ionuț Panțîru, ratează derby-ul cu CFR Cluj, după ce a primit un cartonaș galben în partida cu UTA Arad, din etapa a 12-a a Ligii 1.

Titular de drept în defensiva roș-albaștrilor, el este o pierdere importantă pentru Anton Petrea în vederea întâlnirii din Gruia.

ADVERTISEMENT

Și asta în condițiile în care situația căpitanului Florin Tănase este dificilă, el părăsind terenul accidentat după doar 30 de minute din jocul cu UTA.

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se va juca fătă Ionuț Panțîru

În finalul primei reprize al partidei cu UTA Arad, Ionuț Panțîru a primit un cartonaș galben stupid și cum, este al patrulea avertisment din acest sezon, el va rata derby-ul din runda viitoare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Fundașul stânga al roș-albaștrilor a recuperat o minge în propriul careu, a încercat să urce, apoi a plonjat în momentul în care adversarul direct a intrat prin alunecare.

Arbitrul Cătălin Popa a considerat simulare, l-a avertizat pe Ionuț Panțîru și a dictat o lovitură liberă indirectă pentru arădeni.

ADVERTISEMENT

Celelalte trei cartonașe primite de fundașul FCSB-ului în acest sezon din Liga 1 au fost încasate la partidele cu FC Argeș, scor 3-0 acasă, cu Poli Iași, scor 2-5 în deplasare, și cu Dinamo, scor 3-2 pe teren propriu.

O altă problemă pentru antrenorul Anton Petrea o reprezintă faptul că atacantul Sergiu Buș s-a accidentat la unul dintre antrenamente și nu va mai putea juca în acest an.

ADVERTISEMENT

Singurele plusuri pentru FCSB, sunt revenirile cu succes pe teren ale lui Dennis Man și Florinel Coman, ultimul jucând pentru prima dată după trei luni în meciul cu UTA Arad.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2,02 este cota pentru „gazdele marchează primul gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT