Fotbal intern

Ionuț Popa, în stare critică la spital. Fostul antrenor a suferit un stop cardio-respirator. Suporterii echipei Poli Iași, mesaje de încurajare. Update

12.06.2020 | 13:51
Ionut Popa in stare critica la spital Fostul antrenor a suferit un stop cardiorespirator Suporterii echipei Poli Iasi mesaje de incurajare Update
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor Ionuț Popa a ajuns, marți seară, în stare critică la spital, după ce a suferit un stop-cardiorespirator.


UPDATE, 12 iunie, ora 13:52 / Suporterii echipei Poli Iași au afișat mesaje de încurajare pentru antrenorul Ionuț Popa la stadionul din Copou, anunță prosport.ro.

ADVERTISEMENT

”Profesor, Luptător, Rege pentru Iași. Fii tare, nea Popică, nicicând să nu te lași!”, au scris pe un banner suporterii de la facțiunea ”Băieții veseli”.

”Nea Popică, spirit de luptător și un caracter deosebit. Fii tare, profesore și luptă până la sfârșit!”, au scris și fanii de la ”Anturaj tânăr”.

ADVERTISEMENT

Știre inițială, 9 iunie

Ionuț Popa, în stare critică la spital

Conform site-ului tvarad.ro, Ionuț Popa a suferit un stop cardio-respirator, medicii au reușit să-l resusciteze, dar antrenorul se află în stare gravă la secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Arad.

“Este în stare gravă. E în comă. A suferit un stop cardio-respirator și din ceea ce spune medicul neurolog, tumorile de la nivelul capului au crescut”, anunţă Special Arad, conform unei surse din Spitalul Judeţean din Arad.

ADVERTISEMENT

Ionuț Popa a vorbit anul trecut pentru FANATIK despre problemele sale medicale și susținea că deși a făcut două RMN-uri și că a fost la mai mulți doctori, nu a aflat niciun diagnostic.

La începutul acestui an, antrenorul care a trecut printre altele pe la UTA Arad, Poli Timișoara și Poli Iași a făcut câteva dezvăluiri despre situația prin care trece de când starea sa de sănătate s-a înrăutățit destul de mult.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a oferit să-l ajute pe Ionuț Popa

”Sunt la Arad, acasă, încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta. Am fost pe la o grămadă de medici, dar…”, a dezvăluit Ionuț Popa care este situația sa medicală în acest moment.

”Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. Sunt foarte trist din această cauză”, a declarat tehnicianul.

Ionuț Popa a spus că nu a fost ajutat cu nimic de Gigi Becali: ”Nu m-a ajutat cu nimic! Sub nicio formă, dar să știți că nu sunt supărat pe el. Nimeni din familia mea nu l-a sunat să îl roage să mă ajute și nici eu nu l-am sunat de când sunt bolnav”.

”Dânsul a afirmat public că este dispus să mă ajute. Eu doar am văzut ce a declarat. Am mai primit câteva ajutoare de pe la unele persoane, însă doar fiica mea și soția au stat în permanență lângă mine. Le mulțumesc din suflet, deoarece nu mă simt singur în aceste momente”, a spus el.

Gigi Becali anunța în decembrie că  se implică pentru a-l ajuta pe Ionuț Popa și că va acoperi costurile necesare recuperării tehnicianului. Cluburile Poli Iași și ACS Poli Timișoara s-au implicat și  au cerut sprijinul fanilor pentru a-l putea ajuta pe fostul lor antrenor.

ADVERTISEMENT