Life

Ipostaza amuzantă în care Adela Popescu și-a surprins soțul. Ce făcea Radu Vâlcan: „Nu-i venea să creadă”

Adela Popescu a dezvăluit la Vorbește lumea ipostaza amuzantă în care și-a surprins soțul. Vedeta l-a înregistrat pe Radu Vâlcan, iar acesta a rămas surprins.
12.07.2022 | 13:45
Ipostaza amuzanta in care Adela Popescu sia surprins sotul Ce facea Radu Valcan Nui venea sa creada
Adela Popescu a povestit ipostaza amuzantă în care l-a surprins pe Radu Vâlcan. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a povestit cum și-a surprins soțul într-o seară. În timp ce vedeta Pro TV era ocupată să-i culce pe cei mici, Radu Vâlcan s-a relaxat cu una din pasiunile sale. Totuși, a fost surprins să afle că nu este la fel de priceput precum credea.

Cum și-a surprins Adea Popescu soțul. Vedeta Pro TV l-a înregistrat pe Radu Vâlcan și s-a amuzat pe seama lui

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc și întotdeauna împărtășesc cu publicul momente din relația lor.

ADVERTISEMENT

Dacă prezentatorul de la Insula iubirii și-a fotografiat soția în timp ce gătea, avându-i în brațe pe doi dintre copiii lor, nici vedeta Pro TV nu s-a lăsat mai prejos.

În emisiunea Vorbește lumea, după ce Shurubel a avut un moment în care a cântat, spre amuzamentul colegilor săi de platou, Adela Popescu și-a amintit de partenerul său de viață.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit că într-o seară, în timp ce se ducea să-i pună pe cei mici la somn, Radu Vâlcan și-a pus căștile pe urechi și a început să fredoneze piesa Mirros a lui Justin Timberlake.

Deși moderatorul de la Antena 1 considera că are talent și că și-a ratat cumva cariera, visele i-au fost spulberate atunci când a ascultat înregistrarea făcută de soția lui.

ADVERTISEMENT

Lui Radu Vâlcan nu i-a venit să creadă ca așa sună în realitate vocea lui. Între timp, Adela Popescu a imitat sunetele scoase de el, ce păreau destul de departe de varianta oficială a melodiei.

„Soțul meu crede că are voce. Mă duc să culc copiii. Își pune căștile pe urechi, și…cobor ușor și se auzea. Îl înregistrez și îi pun înregistrarea. Oameni buni, nu-i venea să creadă.

ADVERTISEMENT

El a crezut că are super voce și că…cumva…viața asta l-a forțat pe alte drumuri. Nu glumesc, el când a auzit cât de prost poate să cânte, nu-i venea să creadă”, a povestit Adela Popescu în emisiunea Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT