Life

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce a pățit vedeta: ”Să mă sature”

Irina Fodor vine cu dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce a pățit vedeta? Se pare că aceasta a primit în final ce și-a dorit.
11.03.2024 | 11:27
Irina Fodor dezvaluiri din culisele Asia Express Ce a patit vedeta Sa ma sature
Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express. Sursă foto: Instagram / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, dar și restul concurenților au plecat la filmările pentru Asia Express. Un nou sezon bate la ușă, iar fanii show-ului așteaptă cu nerăbdare să vadă ce se va întâmpla și de această dată.

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express

Irina Fodor are grijă să îi țină la curent constant pe urmăritorii săi cu privire la ceea ce se întâmplă în viața ei. Și acum, plecată în Asia, vedeta nu ratează vreo ocazie să vină cu noutăți.

ADVERTISEMENT

Iată că veștile nu sunt tocmai unele chiar atât de bune. Într-o postare pe contul personal de socializare, Irina Fodor s-a cam plâns de vreme. Asta în condițiile în care sezonul trecut, în America Latină, i-a fost cam frig.

Prezentatoarea Asia Express le-a povesti fanilor săi că a primit ce își dorea într-o oarecare măsură. Se pare că în Asia este extrem de cald, mai exact temperaturile ajungând până la 40 grade pe timp de zi.

ADVERTISEMENT

Noaptea, spune Irina Fodor, din cauza umezelii, este de asemenea extrem de cald. Aceasta resimte 30 de grade, deși termometrele arată undeva pe la 25. Speră însă ca atunci când revine în țară să poată să aducă niște căldură de aici.

Ce a pățit vedeta

”După ce m-am văicărit de frig în America Express, sezonul ăsta de Asia îmi dă căldură, să mă sature! 😂 Când sunt DOAR 35 de grade, pare chiar răcorică. În rest, din 39-40 nu ne scoate!

ADVERTISEMENT

Noaptea? Vreo 25 de grade, dar se resimt 30, din cauza umidității. Cred că pun din gradele astea în bagaj, să mai aduc și acasă, ca să fiu sigură că avem vreme frumoasă în mai!”, a scris Irina Fodor pe rețelele de socializare.

Aceasta nu este însă singura postare a vedetei. De când a plecat pentru filmările Asia Express, vedeta le-a mai dat câteva informații fanilor săi cu privire la activitățile ei.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte de plecare, vedeta anunța că se bucură de o experiență cu adevărat uimitoare. Vor fi străbătuți 7000 de kilometri, în țări de renume precum Thailanda, Malaezia, dar și Indonezia, iar concurenții vor avea parte de mari provocări.

„Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!

Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, anunța anterior Irina Fodor, pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT