Life

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce îi așteaptă pe concurenți: ”Emoțiile sunt deja intense”

Irina Fodor, detalii despre noul sezon Asia Express. Prin ce experiențe inedite vor trece cele 9 echipe de vedete de la Antena 1.
26.02.2024 | 22:40
Irina Fodor dezvaluiri din culisele Asia Express Ce ii asteapta pe concurenti Emotiile sunt deja intense
Irina Fodor, detalii despre noul sezon Asia Express. Prin ce experiențe inedite vor trece cele 9 echipe de vedete de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Irina Fodor, dezvăluiri din culisele Asia Express. Ce îi așteaptă pe concurenți. Moderatoarea show-ului produs de Mona Segall recunoaște că „emoțiile sunt deja intense” pentru că participanții vor pleca peste numai câteva zile din România.

Irina Fodor, detalii despre noul sezon Asia Express. Prin ce experiențe inedite vor trece cele 9 echipe de vedete de la Antena 1

Irina Fodor a oferit detalii despre noul sezon Asia Express. Prin ce experiențe inedite vor trece cele 9 echipe de vedete de la Antena 1. Prezentatoarea emisiunii îi va însoți pe concurenți prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.

ADVERTISEMENT

Drumul Zeilor nu va fi deloc ușor pentru participanții care au acceptat provocarea. Acest lucru a fost scos la iveală și de gazda show-ului, care a mărturisit ce se va întâmpla cu candidații la marele premiu în valoare de 30.000 de euro.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și în doar câteva zile plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul, dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. 

ADVERTISEMENT

De abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!

Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a transmis Irina Fodor pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă în emisiunea Asia Express

Asia Express nu este o competiție deloc ușoară având în vedere că participanții nu au acces la telefonul mobil și trebuie să trăiască cu un singur dolar pe zi. În fiecare seară concurenții sunt nevoiți să își caute cazare.

De asemenea, la fel ca în sezoanele anterioare de la Antena 1 probele nu îi vor menaja absolut deloc. Drumul Zeilor are o etapă în plus față de edițiile trecute, ceea ce înseamnă că emisiunea este împărțită în 11 etape.

ADVERTISEMENT

Traseul începe din Thailanda, concurenții de la Asia Express trebuind că dea totul pentru a ajunge la destinația marii finale a sezonului șapte, și anume Bali. Concurenții vor da peste obiceiuri stranii și totuși spectaculoase.

Totodată, în calea lor vor ieși oameni cu religii diferite, în timp ce temperaturile ridicate le vor da bătăi de cap. Nu trebuie trecute cu vederea nici barierele lingvistice, care vor fi, cu siguranță, niște provocări pentru mulți.

ADVERTISEMENT