Life

Irina Fodor, probleme la America Express! De ce a ajuns prezentatoarea pe mâna medicilor

Ce a pățit Irina Fodor la America Express. De ce a ajuns prezentatoarea pe mâna medicilor. Soția lui Răzvan Fodor a povestit totul pe rețelele de socializare și chiar le-a arătat niște imagini internauților.
02.06.2022 | 18:55
Irina Fodor probleme la America Express De ce a ajuns prezentatoarea pe mana medicilor
Irina Fodor, probleme la America Express! Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a întâmpinat probleme de sănătate la America Express. Prezentatoarea a mărturisit că a trecut prin clipe grele și este posibil ca suferința ei să nu se termine aici!

Ce a pățit Irina Fodor la America Express

Irina Fodor a trecut prin momente mai grele la filmările de la America Express. Mai mult decât atât, aceasta a avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Se pare că prezentatoarei TV nu îi priește deloc căldura din Mexic, aceasta ar fi vinovată și de problemele sale de sănătate.

Vedeta de televiziune i-a ținut la curent pe fanii de pe rețelele de socializareși a precizat că a ajuns pe mâna medicilor.

ADVERTISEMENT

Vedeta declarat că s-a pregătit pentru căldurile extreme din America, și a împachetat cu ea crema de protecție solară, dar se pare că aceasta nu a fost de ajuns.

Irina Fodor a postat problemele sale pe rețelele de socializare
Irina Fodor a postat problemele sale pe rețelele de socializare. Foto: Colaj Fanatik / Instagram

Imaginile postate de Irina Fodor. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor

Din fericire nu este vorba despre nimic grav, dar prezentatoarea tot are parte de un disconfort. Temperaturile extreme din Mexic sunt cele care i-au dat bătăi de cap soției lui Răzvan Fodor.

ADVERTISEMENT

Conform declarațiilor sale de pe rețelele de socializare, aceasta are o alergie din cauza căreia a primit inclusiv un tratament.

De asemenea, Irina Fodor trebuie să poarte un bandaj pe una dintre mâini.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea. Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor pe social media.

ADVERTISEMENT

Au început filmările pentru America Express de la Antena 1

Irina Fodor prezintă America Express – Drumul Aurului, care a început acum câteva zile. În joc sunt nouă echipe care se întrec pentru a câștiga marele premiu.

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile. Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat.

Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!”, a scris ea.

ADVERTISEMENT
Tags: