Life

Irina Fodor, surprinsă de o fotografie cu fiica ei: “Nu am fost acolo ca să o văd”. Imaginea primită de prezentatoarea America Express

Irina Fodor a fost surprinsă de o fotografie cu fiica ei, care a marcat un capitol important din viața ei. Iată ce imagine a primit prezentatoarea de la America Express.
08.06.2022 | 14:47
Irina Fodor surprinsa de o fotografie cu fiica ei Nu am fost acolo ca sa o vad Imaginea primita de prezentatoarea America Express
Irina Fodor, prezentatoarea America Express, a fost surprinsă de o fotografie cu fiica ei. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a primit o fotografie cu fiica ei și a lui Răzvan Fodor, Diana, care a terminat școala primară și s-a pozat alături de învățătoare. Vedeta se află în America de Sud, acolo unde au loc filmările pentru reality show-ul de la Antena 1.

Irina Fodor, prezentatoarea America Express, a fost surprinsă de o fotografie cu fiica ei

Aflată în Mexic, unde au loc filmările pentru America Express, Irina Fodor resimte dorul de casă și de cei dragi, mai ales de fiica ei, Diana, care tocmai a terminat clasa a patra.

ADVERTISEMENT

Vedeta primește imagini și clipuri video de la soțul ei cât timp este plecată la filmări în America de Sud.

Prezentatoarea de la Antena 1 este mândră de fiica ei și a lui Răzvan Fodor, care a încheiat un capitol important din viața ei. Irinei Fodor îi pare rău că nu i-a fost alături fiicei sale în ultima zi de școală, dar cele două au planuri mari pentru când vedeta se întoarce acasă.

ADVERTISEMENT

“Am primit poza asta de acasă și mă tot uit la ea cu gura căscată. Fetița noastră a crescut, a terminat clasa a patra și e aproape la fel de înaltă ca doamna învățătoare. S-a despărțit de o bucată din copilărie și întinde aripile, ușor, spre adolescență.

Nu am fost acolo ca să o văd, iar asta mă întristează, însă avem planuri mari pentru când mă voi întoarce acasă. Până atunci, am mare noroc că mă hrănește Răzvan Fodor cu poze și filmulețe.

ADVERTISEMENT

Felicitări celor care au mai încheiat un ciclu școlar și multă baftă celor care se pregătesc de examene!  Vine vacanța mare!!!”, a scris Irina Fodor pe rețelele sociale.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Fodor (@irina_fodor)

Ce a pățit Irina Fodor la America Express

Recent, Irina Fodor a trecut prin momente grele la America Express. Soția lui Răzvan Fodor a avut nevoie de îngrijirile medicilor în Mexic după ce a făcut o alergie din cauza căldurii, deși a folosit cremă de protecție solară.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea este nevoită să poarte un bandaj, să se dea cu cremă și să ia medicamente pentru alergii.

“Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea.

Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede.”, a scris vedeta pe Instastory, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT