Life

Irina Nicolae, revoltată că nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA: “Mi se pare strigător la cer”

Irina Nicolae a reacționat după ce nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA. Fosta membră a formației este dezamăgită.
06.02.2023 | 16:35
Irina Nicolae revoltata ca nu a fost chemata la reuniunea trupei ASIA Mi se pare strigator la cer
Irina Nicolae, dezamăgită că nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA. Sursa foto: Instagram, Infomusic/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Nicolae, una dintre fostele membre ale trupei ASIA., care făcea furori în urmă cu două decenii, a vorbit despre motivul pentru ca nu va fi prezentă la reuniunea trupei. În martie va avea loc un concert aniversar, însă ea nu va urca pe scenă, alături de fostele colege.

Irina Nicolae, reacție după ce nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA

Recent, în spațiul public a apărut informația că trupa ASIA se reunește pentru un concert aniversar. Au trecut 17 ani de când fostele membre au luat-o pe drumuri separate. Formația a fost fondată de Irina Nicolae și Anca Neacșu, iar ulterior li s-au alăturat și celelalte artiste.

ADVERTISEMENT

Pe 6 martie, la Sala Palatului, va avea loc un concert, la 25 de ani de la lansarea trupei. Publicul va avea ocazia să asculte piesele care se auzeau la radio la începutul anilor 2000.

Sorana Darclee, Anca Neacșu, Iana Novac și Anemona Niculescu vor urca pe scenă. Printre ele nu se numără și Irina Nicolae, care a făcut parte din trupă încă de la lansare.

ADVERTISEMENT

Adi Ordean, fondatorul trupei ASIA, a spus despre Irina Nicolae că acum este departe de România și locuiește la Budapesta. Artista este, în același timp, soție și mamă.

Astfel, bruneta nu mai are atât de mult timp și pentru concertul care va avea loc luna viitoare, care necesită multe repetiții și pregătiri, după cum a mai spus fondatorul.

ADVERTISEMENT

După declarațiile lui Adi Ordean, Irina Nicolae a reacționat și a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care nu va fi pe scenă pe 6 martie, alături de fostele colege.

Fosta membră a trupei a spus că nu a fost anunțată despre eveniment. Mai mult, nimeni nu a contactat-o pentru a o întreba și pe ea dacă vrea să fie prezentă.

ADVERTISEMENT

Irina Nicolae, dezamăgită că nimeni nu a chemat-o la eveniment

Artista este foarte dezamăgită de această situație și de cei care au ajutat-o în carieră. Irinei Nicolae nu i-ar fi fost greu să vină de la Budapesta în România pentru concert.

În plus, chiar și după destrămarea trupei ASIA., Irina Nicolae nu a uitat de fostele ei colege și de cei cu care a colaborat în carieră.

Cântăreața a avut mereu grijă să-i viziteze când a revenit în România, așa că nu înțelege de ce nu au chemat-o la concertul aniversar.

“Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. 

Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită.

După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj.

Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract.

Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România.

Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, a declarat Irina Nicolae pentru playtech.ro.

De asemenea, artista a mai spus că nu le poartă pică fostelor colege de trupă. Motivul pentru care face aceste declarații este pentru ca oamenii să înțeleagă cum stau lucrurile.

Irina Nicolae va fi prezentă la concertul de la Sala Palatului, dar nu pe scenă

După ce a aflat despre concertul aniversar, Irina și-a cumpărat un bilet pentru a le fi alături colegelor măcar în calitate de spectator.

Cu toate acestea, artista este în continuare foarte dezamăgită de situație. Irina Nicolae și-a imaginat un concert mare, la care și ea să fie pe scenă, ca amintire a vremurilor de altădată.

“Nu vreau absolut nimic de la ele, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că nu sunt pe scenă cu ele pentru că nimeni nu mi-a spus de vreun concert aniversar, am aflat și deschizând pe Instagram un afiș.

Mi se pare degradant și înjositor. Este dezamăgitor, mai ales după o carieră frumoasă și niște relații extraordinare, căci n-am plecat cu discuții.

Oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit această reunire, dar că nu am fost niciodată invitată, chemată.

Indiferent câte concerte au mai avut ASIA, succesele vor fi legate de numele meu. Îmi pot lua multe lucruri, dar niciodată nu-mi pot lua demnitatea. 

Am cântat cu trupa ASIA din 1999 până în 2005, cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Iana…

Nu-i o problemă, mi-am cumpărat eu un bilet online, ca să fiu parte din sală, căci, totuși, să fim realiști, formația asta s-a născut dintr-un singur motiv, eu fiind parte cu Anca Neacșu.

Mi se pare penibil ca, acum, când facem noi 25 de ani de carieră, să nu mă invite nimeni. Ba, mai mult, să și spună alții că nu am timp, că nu vin.

Eu cu fetele din trupă am mai făcut niște filmări împreună. Eu vedeam, la 25 de ani de ASIA, un concert mare, pentru că am fost un fenomen, cu scenografie, lumini, proiecții, ceva grandios, ca afară.

Dar, cum ele nu erau atunci pregătite, nu am accelerat lucrurile, nu am insistat”, a adăugat vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: