Life

Irinel Columbeanu, din nou îndrăgostit după separarea de Ani. Cine este actuala parteneră a fostului milionar

Irinel Columbeanu, o altă relație după despărțirea de Ani. Cine este femeia care i-a furat mințile fostului afacerist român.
18.07.2023 | 09:00
Irinel Columbeanu din nou indragostit dupa separarea de Ani Cine este actuala partenera a fostului milionar
Irinel Columbeanu, o altă relație după despărțirea de Ani. Cine este femeia care i-a furat mințile fostului afacerist. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu a anunțat că este din nou îndrăgostit după separarea de Ani. Cine este actuala parteneră a fostului milionar și cum a cunoscut-o. Fostul soț al modelului Monica Gabor a dat cărțile pe față.

Irinel Columbeanu, o altă relație după despărțirea de Ani. Cine este femeia care i-a furat mințile fostului afacerist

Irinel Columbeanu are o altă relație după despărțirea de Ani pe care o întâlnise în Delta Dunării, la scurt timp după ce a împlinit 66 de ani. Cine este femeia care i-a furat mințile fostului afacerist și unde locuiește.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro s-a îndrăgostit de o frumoasă brunetă din Malaga, Spania, unde a avut o scurtă oprire după plecarea din Statele Unite ale Americii. S-au văzut datorită unui amic comun, femeia fiind asistentă de profesie.

Se numește Andreia și este de origine spaniolă, vedeta fiind extrem de fericit alături de ea. De asemenea, fostul afacerist are numai aprecieri pentru bruneta pe care o așteaptă cu mare interes în București cât mai curând.

ADVERTISEMENT

„Andreia este o fată extrem de frumușică și veselă. E asistenta lui Ali Benkirane, un alt prieten vechi la care m-am dus la Malaga. Ea m-a condus și la avion ca să mă îmbarc pentru cursa de la Malaga la Otopeni.

O plac tare mult, e o femeie excepțională”, a mărturisit Irinel Columbeanu într-un interviu pentru cancan.ro. Vedeta intenționează să ducă relația de dragoste mai departe și să nu renunțe la frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

Irinel Columbeanu, afacere împreună cu fiica sa

Irinel Columbeanu își dorește să deschidă o afacere împreună cu fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite ale Americii de câțiva ani buni cu mama sa, Monica Gabor. Fostul milionar în euro se gândește la un restaurant vegan.

Adolescenta de 15 ani nu mai consumă alimente de origine animală de multă vreme. Acest lucru, dar și amicul din Spania pe care l-a vizitat recent l-au inspirat pe afacerist să facă acest pas. Și cel mai probabil se va întâmpla curând.

ADVERTISEMENT

„Prietenul meu va deschide un restaurant vegan și la București, unde mă voi implica, posibil și eu și Irina care e demult vegană convinsă”, a mai spus Irinel Columbeanu, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT