Sport

Ironia fanilor FCSB pentru Florin Talpan: „Se chinuie să demonstreze nimic!”

Fanii FCSB-ului l-au ironizat pe Florin Talpan, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare chiar înaintea meciului cu Universitatea Cluj.
02.10.2023 | 20:48
Ironia fanilor FCSB pentru Florin Talpan Se chinuie sa demonstreze nimic
Ironia fanilor FCSB pentru Florin Talpan. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Galeria „roș-albaștrilor” a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj, în care îi cheamă pe suporteri alături de ei pentru meciul de pe „Arena Națională” cu Universitatea Cluj, făcând mai multe aluzii către Florin Talpan și fanii CSA Steaua.

Ironia fanilor FCSB pentru Florin Talpan

Galeria FCSB-ului au postat pe rețelele de socializare un mesaj în care îl ironizează pe Florin Talpan și îi cheamă pe fani alături de ei, ironizându-l pe Florin Talpan, dar și pe suporterii CSA Steaua:

ADVERTISEMENT

„Astăzi, începând cu ora 21:00, “echipa anonimă” revine acasă după multe etape în care a “făcut” stadioane pline prin toată țara! Ne reîntâlnim cu toții în peluza pentru meciul vs U Cluj! 

În viață îți schimbi mașina, apartamentul, locul de muncă, țara, câteodată soțul/soția, dar niciodată echipa de suflet! Din 1995, ca peluza organizată, susținem o singură echipă.

ADVERTISEMENT

Iubim aceleași culori, mergem împreună mai departe și nimeni nu ne poate stă în cale oricât de mult se chinuie ei să ne demonstreze “nimic”!”.

„Iubirea noastră față de culori nu poate fi judecată de tribunal”

„Va garantăm că nici măcar un suporter nu va pleca de lângă echipă și toți vom fi prezenți alături de echipa pe care mulți dintre noi o susțin neîntrerupt de foarte mulți ani. Iubirea noastră față de culori nu poate fi “judecată” de niciun tribunal din lume!

ADVERTISEMENT

Nu dăm 2 bani pe ce hotărăște cineva dpdv comercial sau în constatare, nu dăm 2 bani pe cei care ne acuză fără probe, dar când sunt în față evidențelor nu primesc lecții de ultraserie, s.a.”, a continuat comunicatul Peluzei Nord.

„Este cool băieți să fim anti sistem și anti autorități doar când credem noi că este cazul? Dar în rest să scoatem ochii cu “decizii judecătorești” alese atent să ne convină nouă? VĂ AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI!”, s-a încheiat mesajul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT

Este primul meci pe care FCSB îl joacă pe teren propriu de la victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0. De atunci, vicecampioana României a avut meciuri doar în deplasare, și anume cu Farul (1-0), Hermannstadt (2-2), Sepsi (5-2) și FC Bihor (2-0).


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,67 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT