Fotbal international

Isprava unor fani englezi la Mondiale! Au mers să caute bere, dar au nimerit la palatul unui șeic, unde au fost întâmpinați de lei. Video

Clipe inedite pentru niște fani englezi în Qatar. Au mers la „vânătoare” de bere, dar au ajuns în palatul unui șeic unde au fost întâmpinați de un pui de leu.
21.11.2022 | 11:14
Isprava unor fani englezi la Mondiale Au mers sa caute bere dar au nimerit la palatul unui seic unde au fost intampinati de lei Video
Ispravă pentru fanii englezi în Qatar. Au mers să caute bere, dar au nimerit în palatul șeicului. Sursă foto: Captură video - @Reddit
ADVERTISEMENT

Momentele inedite continuă la Cupa Mondială din Qatar. De data aceasta, protagoniștii sunt mai mulți fani englezi care au venit să susțină echipa favorită la Campionatul Mondial. În căutarea berii, atât de prețuită în Qatar, suporterii englezi au ajuns în palatul unui șeic și au dat peste lei și păsări exotice. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare.

Isprava de neuitat a unor fani englezi! Au fost la „vânătoare” de bere, dar au ajuns în palatul unui șeic

Berea este interzisă în Qatar, singurele excepții fiind anumite baruri și restaurante. Plecați în căutare de bere, fanii englezi au povestit cum s-au întâlnit cu unul dintre fiii șeicului, care i-au dus la palat și le-au făcut cunoștință cu un pui de leu. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Noaptea trecută am întâlnit unul dintre fiii șeicului, ne-a dus la palat și ne-a arătat că are lei, de toate! Ne-a făcut să ne simțit atât de bine primiți”, a spus un fan englez, pentru talkSport.

„În principiu, eram la «vânătoare» după niște bere. Ne-au zis că ne rezolvă ei cu berile, așa că ne-am urcat în spatele mașinii lor, o Toyota Land Cruiser, și am ajuns la un palat mare. Ne-a dus în spate și ne-a arătat maimuțele lui, păsările lui exotice. A fost o nebunie!”, a spus un alt fan, potrivit sursei menționate.

ADVERTISEMENT

Jucătorii englezi vor îngenunchea în startul primei partide la Campionatul Mondial

Anglia va juca primul meci la Campionatul Mondial din Qatar împotriva Iranului, luni, 21 noiembrie, ora 15:00, în prima etapă din grupa B. Elevii lui Gareth Southgate vor îngenunchea înainte de startul fluierului final, după ce selecționerul Angliei a confirmat.

„Am discutat despre gestul de a îngenunchea. Noi simțim că ar trebui. Este ceea ce reprezentăm ca echipă și ceea ce am făcut mult timp. Desigur, înțelegem în Premier League că cluburile au decis să facă asta doar pentru anumite jocuri, la ocazii importante, iar noi credem că acesta este cel mai important moment.

ADVERTISEMENT

Credem că este o declarație puternică, ce trebuie să facă înconjurul lumii pentru tineri, în special, pentru a vedea că incluziunea este foarte importantă”, a declarat Gareth Southgate.

Anglia, favorită la câștigarea trofeului în viziunea lui Cosmin Olăroiu

Cosmin Olăroiu, aflat la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial din Qatar, este convins că Anglia ar putea produce surpriza, deși la vede favorita pe Brazilia, Germania și Argentina. Ar fi primul succes al naționalei lui Gareth Southgate după 56 de ani.

ADVERTISEMENT

„Valorile sunt foarte apropiate și orice mic amănunt poate face diferența într-un meci. Brazilia, Argentina, Germania pleacă favorite, dar cred că Anglia poate fi o surpriză”, au fost cuvintele lui Cosmin Olăroiu.

ADVERTISEMENT
Tags: