Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Israel – România, mutat în martie 2024 din cauza războiului? Anunț de ultima oră

Partida dintre Israel și România a fost amânată pentru 2024 în urma atentatelor teroriste care au zdruncinat din temelie o țară întreagă. Adversara tricolorilor a oprit orice eveniment sportiv din motive de siguranță.
08.10.2023 | 20:40
Israel  Romania mutat in martie 2024 din cauza razboiului Anunt de ultima ora
Israel - Romania, MUTAT IN MARTIE 2024 Anunt de ULTIMA ORA. sursa foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Israel și România se luptă cot la cot pentru calificarea la Euro 2024. Formația lui Edi Iordănescu a scos un punct, în tur, la capătul unui meci terminat cu scorul de 1-1. Returul trebuia jucat în noiembrie, însă problemele de securitate vor muta partida, în proporție de 99%, în 2024.

Israel – România va fi amânat

“Deci e clar că nu se mai joacă, nu? Cu naționala Israelului e clar, nu se mai joacă”, a concluzionat Horia Ivanovici, în urma evenimentelor petrecute în Israel, completat de Gabi Safta: “Absolut, nu.

ADVERTISEMENT

Dar a apărut și data. Chiar din martie, dacă în noiembrie nu va fi posibil”. “Păi asta înseamnă că și noi jucăm tot în martie?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Gabi Safta a răspuns: “Exact”.

Israel trece prin momente cumplite

Israel este în stare de alertă după ce a fost atacată de teroriști. Adversara României în grupa de calificare a oprit campionatul și a permis jucătorilor să părăsească țara. Problemele politice din zonă vor afecta, din păcate, naționala Israelului. Campionatul de fotbal a fost oprit.

ADVERTISEMENT

“Așa ar fi corect, adică nu ar fi corect. Trebuie jucate cam în aceeași ordine până la etapa finală. Ei în martie mai au și Liga Națiunilor. Și martie mi se pare o problemă pentru ei să înghesuie meciurile”, a spus Andrei Vochin.

“Eu nu cred, nu ai cum să-i pui să joace 4 jocuri în noiembrie. Nu ai cum. În primul rând că e inuman, că nu e profesionist pentru jucători. Cum să joci din 3 în 3 zile 4 meciuri? Știi cum e se mai potolesc lucrurile”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

România ocupă locul secund în grupa de calificare pentru Euro. Elevii lui Iordănescu au 12 puncte, cu 2 mai puțin față de liderul Elveția. Pe locul 3 este Israel cu 11 puncte. România are 3 victorii și trei egaluri în lupta pentru a prinde un loc la turneul final.

Pentru România, urmează meciurile decisive cu Belarus și Andorra. În cazul în care tricolorii reușesc să câștige ambele meciuri, atunci soarta calificării este ca și jucată. România zboară la Belarus acolo unde va juca duelul important pe data de 12 octombrie.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este în direct. de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Meciul cu Israel va fi amanat

 

ADVERTISEMENT