Sport

Dinamo – FC Voluntari, decis în minutul 90 din penalty. Istvan Kovacs refuzase din cabina VAR o lovitură de pedeapsă cerută de “câini”

Confruntarea dintre Dinamo și FC Voluntari a avut parte de mai multe controversate, „câinii” primind un penalty în prelungiri.
22.12.2023 | 22:24
Dinamo  FC Voluntari decis in minutul 90 din penalty Istvan Kovacs refuzase din cabina VAR o lovitura de pedeapsa ceruta de caini
Istvan Kovacs, intervenție din cabina VAR la Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În minutul 67 al partidei, Dinamo a scăpat pe un contraatac, iar Dennis Politic a urcat în careul ilfovenilor, însă a intrat într-un duel fără minge cu Patricio Matricardi, căzând în careu.

Istvan Kovacs, intervenție din cabina VAR la Dinamo – FC Voluntari

Istvan Kovacs a avut o intervenție din cabina VAR în confruntarea dintre Dinamo și FC Voluntari, după ce „câinii” au cerut o lovitură de la 11 metri, în urma unui duel între Matricardi și Politic.

ADVERTISEMENT

Dennis Politic a căzut în careu, după ce Patricio Matricardi a pus mâna pe el, în momentul în care mingea se afla în altă parte a terenului, iar trupa lui Zeljko Kopic a reclamat un fault.

Arbitrul Andrei Moroiță nu a dictat în timpul meciului lovitură de pedeapsă, iar decizia lui Istvan Kovacs din camera VAR a fost așteptată cu sufletul la gură de fanii „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Totuși, și decizia luată de Istvan Kovacs din camera VAR a fost aceeași cu cea dictată de Andrei Moroiță, iar jocul a continuat, FC Voluntari scăpând de un moment dificil.

În schimb, în minutul 90, Nasser Aliji, fostul jucător al lui Dinamo, l-a faultat în careu pe Akim Abdallah, iar Andrei Moroiță a dictat penalty. Gonzalo Gregoria a transformat perfect lovitura de la 11 metri și a adus victoria „câinilor”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI

„Trebuie să dăm 100% pentru a câștiga!”

„Ceea ce avem nevoie mâine este să ne atingem nivelul maxim. Trebuie să dăm 100% pentru a câştiga meciul, pentru că Voluntari a jucat foarte bine în ultimele două partide.

Au o defensivă foarte bine organizată, iar în ofensivă au câţiva jucători de calitate, ceea ce îi transformă într-o echipă foarte bună. Au câţiva jucători periculoşi, dar valoarea lor este dată de echipă, au o apărare foarte stabilă, o organizare foarte bună a echipei, e dificil să joci împotriva lor.

ADVERTISEMENT

Atmosfera este bună, e o energie pozitivă. Suntem fericiţi că ultimul rezultat obţinut a fost într-un meci foarte important pentru noi toţi. Dar în continuare trebuie să ne luptăm pentru fiecare punct”, spunea Zeljko Kopic înaintea meciului cu Voluntari.

„E adevărat, e o atmosferă mai bună în acest moment, dar trebuie să muncim în continuare foarte mult, să pregătim meciurile următoare cât mai bine. Am observat o oarecare îmbunătăţire a jocului din punct de vedere defensiv, dar ofensiv încă mai avem probleme.

Trebuie o mai bună comunicare între jucători pentru a controla jocul, dar într-adevăr au fost momente de joc bun. Perioada vacanţei este scurtă, apoi urmează să ne pregătim din nou împreună.

Pot apărea şi anumite schimbări de jucători, va fi o perioadă de analiză şi de verificare a unor jucători, dar este un proces normal la orice echipă”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT