Sport

Istvan Kovacs răspunde atacului lui Gigi Becali: “Nu accept să fiu folosit!”

Istvan Kovacs i-a dat replica lui Gigi Becali, care l-a acuzat că face jocurile altor echipe. Arbitrul susţine că nu are nicio legătură cu CFR Cluj şi proprietăţile pe care le are în oraş sunt luate cu credit de la bancă.
31.08.2023 | 09:50
Istvan Kovacs raspunde atacului lui Gigi Becali Nu accept sa fiu folosit
Istvan Kovacs răspunde atacului lui Gigi Becali: "Nu accept să fiu folosit!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a lansat un atac furibund la adresa lui Istvan Kovacs după înfrângerea cu UTA Arad, scor 1-2, insinuând că arbitrul are o tentă împotriva celor de la FCSB, iar această ostilitate a fost transmisă şi fratelui său, Szablocs, şi el arbitru de SuperLiga.

Istvan Kovacs răspunde atacului lui Gigi Becali

Istvan Kovacs i-a răspuns lui Gigi Becali şi a recunoscut că are două proprietăţi în Cluj-Napoca, dar nu în blocurile lui Neluţu Varga. În plus, arbitrul a declarat că nu va intra în jocul patronului FCSB:

ADVERTISEMENT

“Admit că dețin două proprietăți în momentul de față în Cluj-Napoca, însă niciuna dintre ele nu a fost cumpărată de la domnul Varga sau domnul Mureșan sau asociați ai celor doi.

Ambele au fost achiziționate prin două credite la bancă la care plătesc rate lunare. Voi colabora în orice anchetă demarată, pe linie sportivă sau nu, și voi pune la dispoziție documentele care să demonstreze cele susținute de mine.

ADVERTISEMENT

“Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea”

Sunt curat și nimeni nu poate demonstra altceva în ceea ce mă privește. Cine susține altceva e un mincinos sau a fost prost informat. Nu am avut niciodată nicio legătură cu CFR Cluj sau cu un alt club din România.

Relația mea cu orice conducător sau finanțator de club este una strict profesională! Domnul Becali încearcă să pună presiune pe arbitraj făcând acuzații la adresa mea. Nu voi accepta să fiu folosit în jocul pe care domnia sa îl face.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului”

Totuși, îl asigur pe domnul Becali că nu am nimic împotriva clubului dumnealui, niciodată nu am sugerat nimănui, niciunui coleg, deci nici fratelui meu, să ia decizii împotriva FCSB-ului.

Mereu am recomandat tuturor colegilor mei să fie echidistanți și le-am urat tot timpul să fie inspirați și să ia deciziile corecte”, a spus Istvan Kovacs.

ADVERTISEMENT

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat într-o conferinţă de presă că Gigi Becali va trebui să răspundă la comisii pentru declaraţiile făcute la adresa lui Istvan Kovacs.


  • 2,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT