Sport

„Îți spun un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League”. Sfatul lui Mitică pentru Gigi: „Fă-i clauză de 25 de milioane!”

Dumitru Dragomir îl vede pe Joyksim Dawa titular în Premier League. Fostul şef al Ligii îl îndeamnă pe Gigi Becali să îi facă o clauză de 25 de milioane de euro.
01.02.2024 | 15:20
Iti spun un jucator de la FCSB care joaca titular in Premier League Sfatul lui Mitica pentru Gigi Fai clauza de 25 de milioane
„Îți spun un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League”. Sfatul lui Mitică pentru Gigi: „Fă-i clauză de 25 de milioane!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat fără drept de apel derby-ul de pe Ion Oblemenco împotriva Universităţii Craiova. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-0 şi îşi continuă marşul triumfal pentru primul titlu de campioană din ultimii 9 ani.

„Îți spun un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League” Sfatul lui Mitică pentru Gigi: „Fă-i clauză de 25 de milioane!”

La MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir l-a remarcat pe Joyksim Dawa, despre care spune că ar putea juca titular şi în Premier League. Gigi Becali este sfătuit să îi pună clauză de 25 de milioane de euro:

ADVERTISEMENT

“Îţi dau un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League… Dawa. Vai de mine şi de mine! Are o vitalitate ieşită din comun. Titular şi în Anglia şi în Germania. 

Îi spun lui Gigi Becali să îi facă un nou contract şi să îi pună clauză mare, că zboară. Fă-i clauză de 25 de milioane de euro. Ce vitalitate are. Joacă titular în echipa lumii. 

ADVERTISEMENT

“Gigi, măreşte-i contractul lui Lixandru ăsta. Va fi următorul fotbalist de elită al României”

Fotbalist, ce să mai… Bagă material. Aaa, n-ar abecedarul fotbalului complet. Nu loveşte cu exteriorul, dar nici nu trebuie să le ai pe toate. Vorba lui Stoicikov, fotbalist eşti de la numărul 6 în sus. 

Restul sunt sportivi. Altul îmi place repede de la Steaua. Gigi, măreşte-i contractul lui Lixandru ăsta. Va fi următorul fotbalist de elită al României. Cel puţin 20 de milioane de euro. Ştie jocul, creşte foarte mult.

ADVERTISEMENT

Sunt fotbalişti care se plafonează şi fotbalişti care cresc până la 25 de ani. Ăsta şi Şut. FCSB va fi prima echipă din istorie care câştigă titlul fără vârf de atac”, a spus Mitică Dragomir la MAX PROFEŢIILE LUI MITICĂ.

“Dawa este peste toţi la preţ. Şi peste căpitanul de echipă, Darius Olaru”

Fostul şef al Ligii Profesioniste consideră că Dawa poate deveni cel mai scump jucător vândut de Gigi Becali de la FCSB, peste cât valorează Darius Olaru:

ADVERTISEMENT

“Dawa este peste toţi la preţ. Şi peste căpitanul de echipă, Darius Olaru. Dacă sunt în Anglia, vin să îl văd cum joacă meci de meci. De la locul cinci în jos joacă titular meci de meci”, a spus Dumitru Dragomir.

„Îți spun un jucător de la FCSB care joacă titular în Premier League”. Sfatul lui Mitică pentru Gigi: „Fă-i clauză de 25 de milioane!”

ADVERTISEMENT