Life

Iubirile secrete ale Vasilicăi Tastaman. „M-am săturat să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm”

Iubirile secrete ale Vasilicăi Tastaman. Actrița a mărturisit că nu mai vrea să se culce în fiecare seară cu alt bărbat, pentru că nu avea casă.
25.03.2023 | 16:19
Iubirile secrete ale Vasilicai Tastaman Mam saturat sa ma culc in fiecare seara cu alt barbat ca sa am unde sa dorm
Iubirile secrete ale Vasilicăi Tastaman. Cu cine s-a iubit actrița. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Iubirile secrete ale Vasilicăi Tastaman. Actrița ascunde în spate o poveste incredibilă, care nici nu pare a fi adevărat după ce a ajuns pe culmile succesului.

Iubirile secrete ale Vasilicăi Tastaman. Cu cine s-a iubit actrița

Vasilica Tastaman a avut o viață plină de întâmplări. Aceasta a rămas orfană la vârsta de doar 14 ani și încă de mică a fost sortită succesului.

ADVERTISEMENT

Actrița a fost „culeasă” după cum povestește chiar ea de la școală de Nety Enciu, care se ocupa de conservatorul din Brăila. Acest lucru se întâmpla la doar o 12 ani. Când Vasilica Tastaman avea 18 ani, deja era actriță la Teatrul Giulești.

„Am venit la Giuleşti. Moni Ghelerter tocmai punea în scenă “Familia Covaci”. Şi el era un regizor care lucra după vechile canoane ale teatrului, potrivit cărora tinerii trebuiau să fie tineri, iar frumoşii, frumoşi.”, a povestit actrița.

ADVERTISEMENT

O viață tumultoasă a avut actrița și în ceea ce privește viața amoroasă. Dar și în spatele scenei. După cum chiar ea recunoștea, Vasilica Tastaman nu avea unde să doarmă.

„Un an am dormit la Teatrul din Giuleşti pe patru scaune… şi aveam un reşou. Când se jucau spectacole clasice, o duceam mai bine; în decor apărea câte o sofa şi maşiniştii mă întrebau dacă vreau să o lase pe scenă ca să dorm pe ea”, se arată într-un articol din ziarulmetropolis.ro.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a ajuns să se culce cu câte un bărbat în fiecare seară pentru a putea avea un adăpost deasupra capului. Tocmai din această cauză, a iubirilor secrete, ea i-a spus drama sa Luciei Sturdza Bulandra că vrea să plece din Capitală.

„-Doamna Bulandra, eu vreau să plec din Capitală pentru că m-am săturat …să mă culc în fiecare seară cu alt bărbat ca să am unde să dorm!”, i-ar fi mărturisit actrița.

ADVERTISEMENT

Cu cine s-a iubit Vasilica Tastaman

Printre cei cu care Vasilica Tastaman a avut povești de dragoste sunt Gheorghe Dinică și Dan Tufaru. Cu acesta din urmă a fost și căsătorită. Și Emerich Jenei i-a căzut în vrajă și alături de acesta a făcut și un copil.

Planul Vasilicăi Tastaman este să plece de la teatru și să reia slujba pe care o avea la o fabrică. Doar că a Lucia Sturdza-Bulandra era disperată să rezolve situația, și așa a făcut.

Astfel, Lucia Sturdza-Bulandra a mers la primar într-o audiție și l-ar fi rugat în picioare să îi dea o locuință Vasilicăi Tastaman. Gestul său i-a adus actriței propria locuință.

ADVERTISEMENT