Life

Iubita lui Costin Mărculescu rupe tăcerea! Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de regretatul actor

13.08.2020 | 11:41
Iubita lui Costin Marculescu rupe tacerea Adevaratul motiv pentru care sa despartit de regretatul actor
ADVERTISEMENT

La două luni de la moartea fulgerătoare a lui Costin Mărculescu, fosta iubită, Cristina Canela, a vorbit despre motivele pentru care s-a despărțit de actor și de ce a mai vrut să acorde o șansă relației.

Potrivit click.ro, Cristina a rămas însărcinată, iar Mărculescu i-a cerut să facă avort. Aceasta nu l-a putut ierta, și-a strâns bagajele și a plecat, fără să se mai gândească la o posibilă împăcare.

ADVERTISEMENT

La acel moment, s-a spus că iubita lui Costin Mărculescu l-ar fi părăsit pe acesta pentru un alt bărbat. Adevărul, însă, a ieșit la iveală după doi ani. Cristina are, totuși, cuvinte de laudă la adresa lui Costin.

Adevăratul motiv pentru care Cristina Canela s-a despărțit de Costin Mărculescu

”Motivul pentru care m-am despărțit de Costin nu e cel spus de alții, că l-am părăsit pentru altul acum doi ani de zile. Eram însărcinată și m-a pus să fac avort.

ADVERTISEMENT

Am stat cu el de vorbă, deja sarcina avea două luni și mi-a zis că încă nu se simte pregătit și că îi e frică și m-am închis în mine.

M-am dus cerându-i bani, am făcut avort, și pe urmă m-a căutat să ne împăcăm, cerându-și iertare, dar nu l-am putut ierta pentru răul făcut, mă dezamăgise”, a mărturisit Cristina pentru Click.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a trecut printr-o traumă din cauza lui și relația nu a fost așa cum și-ar fi dorit ei, Cristina a vorbit și despre calitățile pe care le-a descoperit la Costin. Au rămas în relații bune după despărțire.

”La scurt timp am cunoscut pe altcineva, dar am rămas amici, nu ne-am blocat, a fost un om bun, sensibil, ca un copil nepregătit să devină tată. Deși își dorea, îi era frică.

ADVERTISEMENT

Din cauza fostei lui soții credea că și eu îl voi dezamăgi și nu mi-a dat o șansă. Dacă făceam acel copil acum eram o familie și împreună”, a mai spus Cristina. La 50 de ani, Costin Mărculescu a făcut infarct și a fost găsit mort în cadă, în propria locuință în noaptea de 10 spre 11 iunie, după ce vecinii au alertat presa.

ADVERTISEMENT