Fotbal intern

Iubita lui Florinel Coman, arătată cu degetul pentru problemele atacantului. Cum a reacționat Ioana Timofeciuc

04.03.2021 | 15:31
Iubita lui Florinel Coman aratata cu degetul pentru problemele atacantului Cum a reactionat Ioana Timofeciuc
Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman și iubita lui, Ioan Timofeciuc, vor deveni părinți
ADVERTISEMENT

Iubita lui Florinel Coman, Ioana Timofeciuc, este arătată cu degetul pentru problemele din ultima perioadă ale atacantului care nu se își regăsește forma bună după accidentarea care l-a ținut două luni și jumătate departe de teren.

Ioana Timofeciuc, după ce a fost acuzată că îi distruge cariera lui Florinel Coman: „La baza răutății stau  frustrarea și frica”

UPDATE 4 MARTIE, ora 15:06 / Ioana Timofeciuc, iubita lui Florinel Coman, a reacționat dur după ce a fost acuzată că îi distruge cariera jucătorului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Iubirea unui singur om poate forma un câmp energetic atât de mare încât va neutraliza câmpul de joasă frecvență a celor mulți și plini de răutate. Un om compasiv poate înțelege că la baza răutății stau întotdeauna frustrarea și frica, astfel încât nu va risposta, nu va intra într-un război, ba din contră va alege pacea și va simți compasiune (înțelegere) pentru cei care nu pot vedea decât răul în ceilalți”, a fost mesajul Ioanei pe contul de Instagram.

Totodată, ea și-a șters majoritatea fotografiilor din cont și a postat următorul mesaj: „Spuneți că persoanele pot fi judecate după poze, ok, judecați-mă acum. Și cine nu este aici pentru mine, este rugat să iasă definitiv, să-mi dea block. Nu vreau 38k persoane involuate, mă mulțumesc cu 7 persoane înțelepte, evoluate”.

ADVERTISEMENT


Știre inițială, 4 martie, ora 09:25

Vedeta roș-albaștrilor s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă pe autostradă și nu avea un carnet de conducere valabil în țara noastră.

Răzvan Raț, care a jucat mai bine de 10 ani la Șahtior Donețk, a spus pentru FANATIK că ceva în neregulă cu privire la modul în care jucătorul a obținut permisul de conducere în Ucraina, atâta timp cât nu are un permis de rezidență sau de muncă în această țară, lucru valabil oriunde în lume.

ADVERTISEMENT

Problemele lui Florinel Coman sunt cauzate de iubita sa Ioana Timofeciuc

Subiectul cu permisul de conducere fals al lui Florinel Coman este în continuare întors pe toate fețele, iar fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău este de părere că toate problemele fotbalistului de la FCSB sunt legate și de iubita sa, Ioana Timofeciuc.

”A greşit, trebuie ajutat, trebuie să înţeleagă că trebuie să fie mai responsabil şi el la astfel de lucruri. Nu-l văd un tip atât de matur, atât de echilibrat, la vârsta lui. Atunci e foarte uşor să fie influenţat. Probabil că nu are nici sfătuitori foarte înţelepţi, foarte buni”, a declarat Sabău la Look Sport.

ADVERTISEMENT

”Partenerul de viaţă, prietena pe care o ai, trebuie să te înţeleagă. Să-şi dorească ca tu să faci performanţă, să te ajute. Este o treabă foarte serioasă. Dacă nu ai un partener cu care să discuţi, să înţeleagă ce înseamnă pentru tine meseria asta, că trebuie să faci sacrificii… Nu poţi să amesteci lucrurile”, a mai spus fostul internațional.

Florinel Coman pare să nu fi fost foarte afectat de scandalul cu permisul de conducere în care a fost implicat, iar „perla” FCSB-ului se află într-o mini-vacanță pe Valea Prahovei, alături de iubita sa. Aceasta a postat recent pe contul său de Instagram câteva poze cu cei doi, în timpul vacanței din localitatea Bușteni.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a încercat să convingă audiența că ceea ce a făcut Coman nu e ilegal. Totuși, omul de afaceri nu își amintește când a aplicat jucătorul la vreo școală auto din Ucraina.

”Perla” lui Gigi Becali a primit cel de-al patrulea cartonaș galben al sezonului la meciul de la Botoșani și va absenta din primul unsprezece al echipei lui Toni Petrea în partida din etapa a 26-a dintre FCSB și Gaz Metan Mediaș, care se va disputa duminică, 7 martie, de la ora 20:30.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan Mediaș: 1,65 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT