Life

Iubita lui Sorin Pușcașu nu-l iartă pe Andrei Ciobanu de la Survivor. Secretul Războinicului, dezvăluit în direct

Secretul lui Andrei Ciobanu a fost deconspirat de iubita lui Sorin Pușcașu, rivalul său de la Survivor România. Războinicul nu ar vrea să se știe asta!
10.04.2024 | 17:45
Iubita lui Sorin Puscasu nul iarta pe Andrei Ciobanu de la Survivor Secretul Razboinicului dezvaluit in direct
Iubita lui Sorin Pușcașu a lămurit scandalul dintre Războinicul de la Survivor România și Andrei Ciobanu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura, iubita și mama copilului lui Sorin Pușcașu nu mai rezistă să-l vadă pe Sorin Pușcașu tachinat de Andrei Ciobanu la Survivor România. A luat atitudine și a dezvăluit unul dintre secretele ascunse ale concurentului cu parcurs neașteptat în competiția difuzată pe Pro TV.

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu, a lămurit conflictul cu Andrei Ciobanu de la Survivor România

Andrei Ciobanu a pierdut un duel la Survivor România, dar nu s-a întors în România, ci în echipa în care a și debutat, cea albastră. Aici, însă, a dat în nas în cu Sorin Pușcașu. Și având în vedere conflictul mocnit dintre ei, ce persistă încă de la începutul competiției, Războinicul nu a mimat încântarea, nici nu l-a primit cu brațele deschise.

ADVERTISEMENT

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu a vorbit despre aceste aspecte în emisiunea lui Cătălin Măruță, explicând și ce părere are ea despre scandalul cu Andrei Ciobanu. Tânăra a subliniat că, în calitate de telespectator, nu consideră în regulă faptul că rivalul iubitului său a rămas în concurs și a redevenit Războinic.

Mai mult decât atât, a recunoscut că suferă atunci când îl vede pe Sorin trist și că nu de puține ori a plâns. Emoțiile puternice sunt accentuate și de faptul că băiețelul lor întreabă zilnic de tatăl lui.

ADVERTISEMENT

„Chiar mă gândeam zilele trecute, cum să fac, Universul să înțeleagă de la mine ce trebuie? Îmi este dor de el, îl vreau lângă mine, vreau și să  acolo să reziste. Nu știu ce să transmit mai mult. Stau și încerc să nu plâng. Derulez foarte la momentele cu el. Îmi dau seama când ceva nu este în regulă și plâng.

Mai ales că Zayn suferă mai mult ca mine. Întreabă de el în fiecare zi. Are 2 ani și înțelege tot. Nu-i arăt toate fazele. Îi arăt când tati vorbește despre el sau când cântă, când îi dansează melodiile lui. Știe că tati este în Survivor All Stars. Zice el singurel. Îi face semnele, cum face el Z acolo ca tati”, a povestit Laura, iubita lui Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

„Andrei mă suna, îmi dădea mesaje”

Revenind la scandalul dintre Sorin și Andrei Ciobanu, Laura nu a mai rezistat și a dezvăluit un secret ascuns al proaspătului întors în echipa Războinicilor de la Survivor România. Mai exact, acesta a fost un mare fan al rivalului său actual, pe vremea în care acesta apărea pentru prima dată în cadrul show-ului de la Pro TV.

„Din punctul meu de vedere, mie mi se pare puțin ciudat comportamentul lui Andrei față de Sorin în sezonul ăsta. În sezonul în care Sorin a fost, în sezonul 2, Andrei a fost un susținător foarte înfocat. Mă suna, îmi dădea mesaje, îmi dădea sfaturi  cum să-l susțin pe Instagram. Andrei i-a țipat în ureche patru luni de zile. Sorin chiar nu i-a răspuns.

ADVERTISEMENT

Eu nu țin cu Sorin. Eu văd realitatea. Îi răspunde foarte relaxat și îi spune să-l lase în pace. A fost numit șarpe, pentru că în sezonul lui nu se arătau imaginile pentru care el reacționa așa. Făcea și el un semn când câștiga, care semăna cu un șarpe”, a mărturisit Laura.

Totodată, tânăra este de părere că puțini concurenți și-ar fi păstrat calmul dacă erau puși în situații similare cu cele în care s-a aflat Sorin. „Multă lume și-a schimbat părerea despre Sorin. Se vede diferența de la cer la pământ. El are o experiență, totuși. Se vede calmul lui. Nu vrea conflicte. Încearcă să le aplaneze. Dacă era Moroșanu sau oricare altul… Să-i facă Andrei oricărui alt concurent așa, cred că primea un pumn în gură, direct”.

ADVERTISEMENT