Life

Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut sarcina: “Aşa a fost. Vom merge înainte”

Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut sarcina. Manelistul a dat vestea tristă în cadrul unui interviu. Cu doar câteva săptămâni în urmă, artistul anunțase că Marymar este însărcinată.
28.08.2022 | 21:18
Iubita lui Tzanca Uraganu a pierdut sarcina Asa a fost Vom merge inainte
Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut sarcina. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu și iubita lui trec prin momente dificile după ce femeia a pierdut sarcina. Manelistul a anunțat recent sarcina lui Marymar, însă a evitat să mai vorbească despre acest subiect deoarece a pierdut-o între timp.

Iubita lui Tzancă Uraganu a pierdut sarcina

Interpretul de manele a oferit detalii în legătură cu acest subiect în cadrul unui interviu.

Andrei Velcu, pe numele său real, a spus că medicii i-au anunțat de la început pe el și pe iubita sa că ar putea avea o sarcină extrauterină.

ADVERTISEMENT

Interpretul de manele s-a împăcat cu acest gând, conștient de faptul că Marymar nu ar fi putut duce sarcina la bun sfârșit. Cei doi vor încerca să depășească acest moment dificil din viața lor.

“Nu am dat prea multe detalii. A zis doctorul că s-ar putea să fie o sarcină extrauterină. Așa a fost. Nu e nici o problemă. Ne-a anunțat din prima.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul lui Dumnezeu va fi totul bine. Vom merge înainte.”, a declarat cântărețul la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

În plus, Tzancă Uraganu a declarat că, începând de anul viitor, va acorda mai multă atenție timpului petrecut alături de iubita sa. Artistul are de gând să lase în plan secund cariera și să-și înjumătățească cântările.

ADVERTISEMENT

Manelistul a spus că preferă să fie mai “sărac”, dar mai fericit, astfel că va avea grijă să stea mai mult alături de Marymar.

“Vara asta trebuie să terminăm cu cântările. Începând de anul viitor vom avea timp și de noi. Voi înjumătății cântările față de anul acesta. Vreau mai sărac, dar mai fericit.”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Tzancă Uraganu mai are doi copii cu fosta parteneră, Lambada. Manelistul a devenit tată pentru a doua oară la începutul anului.

Ce a spus Tzancă Uraganu după ce a aflat de sarcina lui Marymar

Tzancă Uraganu a fost foarte fericit în momentul în care a aflat de sarcina partenerei sale și a împărtășit vestea fericită cu fanii.

“Este însărcinată și eu îmi asum și asta este, asta este viața, sunt bărbat și Dumnezeu mi-a dat copiii ăștia și următorul pe care o să-l am cu Marymar…

Este însărcinată și vă dau și vestea. Chiar este un alt motiv de bucurie, eu sunt un om care știe să țină copiii aproape și să aibă parte de tată.”, spunea Tzancă Uraganu.

Ar fi fost primul copil al interpretului de manele cu actuala iubită. Din păcate, cei doi nu au apucat să se bucure prea mult de veste.

ADVERTISEMENT