Life

Iubitul actriței Sandra Bullock a murit, la 57 de ani. S-a luptat cu o boală gravă

Iubitul actriței Sandra Bullock a murit după ce s-a luptat cu o boală gravă. Partenerul cunoscutei vedete avea 57 de ani.
08.08.2023 | 13:16
Iubitul actritei Sandra Bullock a murit la 57 de ani Sa luptat cu o boala grava
A murit iubitul Sandrei Bullock. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubitul actriței Sandra Bullock a murit sâmbătă, după ce s-a luptat cu o boală gravă timp de trei ani. Acesta a păstrat discreția în legătură cu afecțiunea de care suferea.

Iubitul actriței Sandra Bullock a murit, la 57 de ani, după o luptă cu o boală gravă

Bryan Randall, partenerul cunoscutei actrițe americane, s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani. De trei ani, acesta suferea de o afecțiune gravă, scleroză laterală amiotrofică (ALS).

ADVERTISEMENT

Partenerul Sandrei Bullock (59 de ani) a murit sâmbătă, 5 august, după cum a anunțat familia sa pentru People. Randall a decis să fie discret cu lupta sa cu afecțiunea de care suferea.

“Bryan a ales să-şi păstreze privată lupta cu ALS şi aceia dintre noi care l-am iubit am făcut tot posibilul să-i onorăm dorinţa”, a transmis familia lui Bryan Randall pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Totodată, rudele lui Bryan Randall au ținut să le transmită un mesaj de mulțumire cadrelor medicale care s-au ocupat de el în această perioadă grea.

“Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiţi şi asistentelor extraordinare care au devenit colegele noastre de cameră, sacrificându-şi adesea propriile familii pentru a fi alături de a noastră”, au mai spus membrii familiei lui Randall în comunicat.

ADVERTISEMENT

Bryan Randall a fost fotograf profesionist și a cunoscut-o pe Sandra Bullock în 2015. Acesta era prezent la ziua de naștere a fiului actriței, Louis, acum în vârstă de 13 ani. În același an, cei doi au apărut împreună la nunta lui Jennifer Aniston și Justin Theroux.

Ce spunea Sandra Bullock despre iubitul ei

Fotograful și actrița din filmele “The Blind Side”(2009) și “Gravity” (2013) au avut o relație discretă, departe de viața publică. În rarele ocazii în care a vorbit despre acest subiect, Sandra Bullock a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei.

ADVERTISEMENT

“El este exemplul pe care mi-aş dori să-l aibă copiii mei. Nu sunt întotdeauna de acord cu el şi el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar şi atunci când nu sunt de acord cu el”, a spus actrița în 2021, în cadrul emisiunii Red Table Talk.

În cadrul aceleiași emisiuni, Sandra Bullcok a vorbit și despre căsătorie. Actrița a spus că nu are nevoie de o hârtie pentru a fi “o parteneră devotată” și pentru a-i fi alături bărbatului din viața ei.

Înainte de relația cu Bryan Randall, actrița a mai fost căsătorită cu antreprenorul Jesse James. Cei doi au divorțat în 2010. Sandra Bullock mai are o fiică, Laila, în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT