Life

Iubitul Danei Roba, relație specială cu fetele make-up artistului. Ce a dezvăluit Beni acum

Partenerul de viață al Danei Roba, legătură frumoasă cu copiii vedetei. Ce a scos la iveală Beni despre domeniul personal.
12.11.2023 | 17:35
Iubitul Danei Roba relatie speciala cu fetele makeup artistului Ce a dezvaluit Beni acum
Partenerul de viață al Danei Roba, legătură frumoasă cu copiii vedetei. Ce a scos la iveală Beni despre domeniul personal. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iubitul Danei Roba are o relație specială cu fetele make-up artistului. Ce a dezvăluit Beni acum despre Celine și Chantal care sunt rodul iubirii dintre tânăra din Timișoara și fostul arbitru de fotbal, Daniel Balaciu.

Partenerul de viață al Danei Roba, legătură frumoasă cu copiii vedetei. Ce a scos la iveală Beni despre domeniul personal

Partenerul de viață al Danei Roba a dezvăluit care este motivul pentru care are o legătură frumoasă cu copiii vedetei. Ce a scos la iveală Beni despre domeniul personal, acesta fiind la rândul său trecut printr-un divorț.

ADVERTISEMENT

Bărbatul, care a fost primul iubit al make-up artistului din Timișoara, a mărturisit că este tatăl a doi copii. Așadar, are experiență cu cei mici, dovadă că Celine și Chantal l-au acceptat încă din primele momente.

„Am și eu doi copilași, deci am experiență”, a spus iubitul vedetei pentru wowbiz.ro. Beni nu a oferit alte amănunte despre urmașii săi cu care nu a apărut în mediul virtual, fiind discret în această privință.

ADVERTISEMENT

Beni și fosta iubită a lui Nicolae Guță se înțeleg de minune și au numeroase planuri împreună. Cei doi vor să se căsătorească. Declarația a fost făcută de Dana Roba care a subliniat că fetele sale îl adoră pe iubitul ei.

Dana Roba, încântată de relația amoroasă cu Beni

Dana Roba se declară încântată de relația amoroasă pe care o are cu Beni, bărbatul care a intrat în viața sa în perioada în care se afla în stare gravă la spital. Deși multe persoane din familia ei nu-l acceptă, vedeta nu ia în calcul acest mic impediment.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi îi este recunoscătoare Divinității pentru iubirea pe care o primește de la partenerul de viață cu care visează să ajungă la altar. Make-up artistul consideră că povestea pe care o trăiește este una unică și specială.

„Prima iubire nu se uită niciodată. Sunt sigură că multe femei s-au regăsit în povestea mea și au ajuns după ani de zile să se căsătorească cu primul iubit. Eu îi mulțumesc Lui Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Nu m-am gândit vreodată că voi mai putea fii împreună cu Beni”, a transmis Dana Roba la un moment dat pe rețelele de socializare. Foarte multe persoane au reacționat la postarea sa, considerând că se potrivesc foarte bine.

ADVERTISEMENT