Life

Iulia Albu, critici dure la adresa lui Alex Velea: “De ce îți pui lanțuri din metal la gât?”

Iulia Albu a fost încă o dată aspră cu Alex Velea, căruia i-a analizat ținuta din punct de vedere vestimentar. Vedeta nu s-a putut abține și a spus ce gândește.
03.07.2022 | 10:02
Iulia Albu critici dure la adresa lui Alex Velea De ce iti pui lanturi din metal la gat
Iulia Albu, aspră cu ținuta purtată de Alex Velea. Stilista i-a atras atenția asupra unui lucru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Mihai Albu i-a adus critici dure cântărețului, care a apărut la piscină cu lanțuri din metal la gât. Blondina i-a atras atenția și asupra unui alt lucru în emisiunea în care ia sub lupă vedetele autohtone.

Iulia Albu, aspră cu ținuta purtată de Alex Velea. Stilista i-a atras atenția asupra unui lucru

Iulia Albu a criticat ținuta purtată de Alex Velea. Stilista a fost ironică la început când a adus în discuție pălăria purtată de artist și lanțurile din metal pe care le-a avut la gât, dar în cele din urmă și-a schimbat părerea.

ADVERTISEMENT

Se pare că ținuta a fost pe placul frumoasei blondine, care a mai punctat faptul că hainele purtate de iubitul Antoniei îi trezesc amintiri din copilărie.

„Ce drăguț! Arată ca un copilaș care s-a dus la plajă și i-a dat mămica o căciuliță ca să nu se ardă copil la cap. E draguț! Îmi place.

ADVERTISEMENT

Dar de ce îți pui lanțuri din metal la gât? Te încing”, a spus stilista în cadrul emisiunii Poliția Modei, notează spynews.ro.

Iulia Albu și Alex Velea, scandal de proporții

Iulia Albu nu vorbește pentru prima oară despre ținutele purtate de Alex Velea. Cei doi au avut un schimb de replici și în trecut, iar la un moment dat artistul din Craiova a mărturisit că și-a cerut iertare pentru jignirile folosite.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a emisiunii Dancing on ice: Vis în doi i-a dat imediat replica, semn că cele spune de artist nu au fost adevărate. Mai mult decât atât, fosta soție a lui Mihai Albu i-a scris fiicei sale, Mikaela, o scrisoare.

La momentul respectiv stilista nota faptul că iubitul Antoniei nu s-a purtat cum trebuie, precizând că nu l-a numit cocalar și că nu poate sta drept în fața oamenilor pentru că este o persoană care bârfește foarte mult.

ADVERTISEMENT