Life

Iulia Sălăgean, acuzații grave pentru Bianca Drăgușanu: „Penibilă. Sunt coșmarul vieții ei”

Iulia Sălăgean a lansat acuzații grave pentru Bianca Drăgușanu, cea cu care a fost prietenă o perioadă lungă.
02.06.2021 | 12:26
Iulia Salagean acuzatii grave pentru Bianca Dragusanu Penibila Sunt cosmarul vietii ei
Iulia Sălăgean, acuzații grave pentru Bianca Drăgușanu: „Penibilă. Sunt coșmarul vieții ei” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, a lansat câteva acuzații grave la adresa Biancăi Drăgușanu. Blondina susține că iubita lui Gabi Bădălău este cea care a „contribuit” la închiderea contului ei de Instagram, dar și pe cel al lui Alex Bodi.

Invitată în platoul unei emisiuni, Iulia Sălăgean susține că Bianca Drăgușanu își cumpără o mare parte dintre urmăritorii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Iulia Sălăgean o acuză pe fosta asistentă TV și spune că „suferă de telenovele”, încercând mereu să pozeze în victimă.

Iulia Sălăgean, acuzații grave pentru Bianca Drăgușanu

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a fost închis contul de Instagram din cauza ei. Fosta ei „prietenă de suflet”, așa cum a numit-o Iulia, ar fi închis și contul lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Mama Selenei susține că fosta prezentatoare de la Kanal D caută mereu să fie victimă într-o situație, manipulându-i pe ceilalți pentru a crea „telenovele”.

„Nu am fugit nicăieri, mi s-a închis contul de Instagram. Mi l-a închis aceeași persoană care mi l-a închis și data trecută, o femeie bineînțeles, fosta mea prietenă de suflet.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce motiv, cred că are paranoia maximă cu mine, cred că sunt coșmarul vieții ei. Dacă ea a considerat că îmi închide Instagramul și sufăr, nu știu.

Pentru mine nu mai există, ea suferă de telenovele, manipulează tot felul de situații, oameni ca să creeze tot felul de telenovele de tip dramă și să iasă victimă.

ADVERTISEMENT

Chestia e că știu cum îl închide, are un contact din Turcia și îi dă comandă la acel timp, e printr-un hack prin care strângi foarte multe report-uri și Instagramul îți închide contul”, a declarat Iulia Sălăgean la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că își cumpără urmăritori

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că mulți dintre cei peste un milion de urmăritori de pe Instagram sunt cumpărați.

În plus, Iulia Sălăgean a fost de față atunci când Bianca își cumpăra urmăritorii sau când închidea conturile persoanelor pe care nu le suporta.

Fosta soție a lui Alex Bodi nu înțelege de ce Bianca Drăgușanu creează astfel de situații, dacă spune mereu că este fericită.

„Eu nu știu dacă ei i-ar conveni să-i cumpere cineva Instagramul definitiv mai ales că ea cumpără și urmăritori.

Am fost de față la unele chestii și știu cum lucrează ea când nu suportă pe cineva, ea are un contact și închide conturi, chiar și la o fostă prietenă i l-a închis. Suferă mult de ea, știu că ea le închide.

Penibilă. Eu nu înțeleg o chestie, dacă tu spui că ești fericită, împlinită, la ce mai creezi astfel de ocazii, ea știe foarte bine că are o bubiță”, a mai spus Iulia Sălăgean.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au fost prietene mai mult timp, deși amândouă au fost împreună cu același bărbat.

Mai mult, atunci când Alex Bodi era împreună cu fosta asistentă a lui Dan Capatos, Iulia Sălăgean petrecea destul de mult timp cu ea.

Acum câteva luni, lucrurile s-au schimbat, iar cele două femei au ajuns să-și arunce acuzații grave una alteia.

ADVERTISEMENT