Life

Iulia Vântur a atras toate privirile la petrecerea aniversară a lui Salman Khan. Românca a fost în centrul atenției

Iulia Vântur a atras toate privirile la petrecerea aniversară a iubitului său. Salman Khan a împlinit 57 de ani, dar românca a fost în centrul atenției.
28.12.2022 | 17:27
Iulia Vantur a atras toate privirile la petrecerea aniversara a lui Salman Khan Romanca a fost in centrul atentiei
Iulia Vântur a atras toate privirile la petrecerea aniversară a lui Salman Khan Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a atras toate privirile de ziua iubitului său. Salman Khan a împlinit 57 de ani, dar iubita lui a fost în centrul atenției tuturor.

Iulia Vântur a atras toate privirile la petrecerea aniversară a lui Salman Khan

Iulia Vântur a fost una dintre participantele de seamă de la petrecerea iubitului său faimos, Salman Khan. Vedeta a atras toate privirile cu ținuta ei sclipitoare, demnă pentru o seară de gală.

ADVERTISEMENT

Salman Khan a împlinit 57 de ani, ocazie cu care a ținut o petrecere fastuoasă la care au participat nume sonore din industria artistică de la Bollywood, într-o locație de lux din New Delhi.

Iulia Vântur a ales să vină la petrecere cu o mașină de lux desemnată oaspeților speciali, pusă la dispoziție chiar de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Până acum, românca stătea cu iubitul ei în mașină până la petrecere, alături de bodyguarzii săi, dar de această dată a ales să vină singură și pentru că a avut o ținută mai specială.

Ce ținută a purtat Iulia Vântur

Iulia Vântur a purtat o rochie sclipitoare cu care a reușit să ia privirile tuturor. Cântăreața care are un succes imens în India a purtat o rochie gri închis plină de sclipici și a asortat o pereche de sandale aceeași culoare la ținută.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a mai purtat și o gentuță mică la această ținută de seară, dar și mai multe bijuterii: inele pe mai multe degete, un colier la gât, dar și cercei sclipitori.

Iulia Vântur la petrecere
Iulia Vântur la petrecere Foto colaj Fanatik / Instagram

Vedeta a purtat un machiaj mai strident pentru această ocazie, de tip smockey eyes care să îi pună privirea în evidență și a avut părul coafat bucle lejere.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Salman Khan au o relație de mai mulți ani de zile, deși nu au avut niciodată gesturi de tandrețe în public.

Chiar și așa, cei doi nu se feresc să arate că au o relație frumoasă și de ani buni Iulia Vântur este mereu aproape de iubitul ei la ziua lui de naștere și se asigură că face fotografii și filmează cele mai importante momente pentru a le avea amintiri.

ADVERTISEMENT
Tags: