Life

Iulia Vântur a împlinit 41 de ani. Cine a lipsit de la eveniment? Fanii au rămas surprinși

Iulia Vântur nu și-a făcut prea multe planuri pentru ziua de naștere, dar a fost sărbătorită de foarte mulți prieteni care nu au uitat de aniversarea frumoasei vedete.
26.07.2021 | 12:33
Iulia Vantur a implinit 41 de ani Cine a lipsit de la eveniment Fanii au ramas surprinsi
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a venit în România după mai bine de un an pentru a-și rezolva unele probleme. Aniversarea zilei de 41 de ani a prins-o departe de India și de partenerul ei de viață.

Concret, blondina s-a bucurat de două petreceri pe cinste, prietenii din țară reușind să o surprindă în weekend-ul ce tocmai a trecut. Iulia Vântur a suflat de două ori în lumânări și s-a bucurat de momente frumoase.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, dublă aniversare. Cum a petrecut vedeta și nici nu a fost prezent la petrecere

Marius Tucă s-a numărat pentru persoanele publice care nu au lipsit de la ziua de naștere a vedetei. Din păcate, marele absent a fost chiar actorul Salman Khan, cu care fosta moderatoare se iubește de circa 9 ani.

Iulia Vântur nu a uitat să le mulțumească celor care i-au făcut ziua de naștere mai frumoasă. Fosta iubită a lui Marius Moga a lăsat un mesaj în mediul online, dar și mai multe imagini.

ADVERTISEMENT

„Vă iubesc mult, vă mulțumesc că existați în viața mea. Mai sunt câțiva oameni importanți, care nu sunt în poză, însă îi păstrez în suflet mereu.

Vă mulțumesc că mi-ați făcut ziua și viața mai frumoase”, este mesajul lăsat de cântăreață pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Raicu, Lora sau Simona Pătruleasa se numără printre persoanele publice care i-au transmis vedetei cele mai frumoase și mai calde urări.

Ce a făcut Iulia Vântur prima oară când a ajuns în România

Iulia Vântur a ajuns în țară la sfârșitul lunii mai, fără a știi exact când va pleca din nou în India. A profitat de această ocazie pentru a sta mai mult cu cei dragi, dar și pentru a rezolva mai multe probleme.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie artista a dezvăluit ce a făcut când a ajuns prima oară în România, dar mai ales care sunt planurile pe care le are pentru viitorul apropiat.

„Prima oară când am ajuns aici mi-am luat dulciurile mele preferate, printre care și pufuleții (râde)”, a declarat vedeta într-un interviu pentru click.ro, unde preciza că ar vrea să plece cât mai repede.

Se pare că sejurul blondinei s-a prelungit. A plecat într-o vacanță în Grecia, și-a aniversat ziua de naștere și tot nu știe când va părăsi meleagurile natale pentru a se întoarce la partenerul ei de viață, Salman Khan.

ADVERTISEMENT