Sport

Iulian Miu este convins că Steaua va putea promova în Liga 1 „Am găsit portiţa! Vor să vină patru sponsori cu 3 milioane de euro!”

Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre modalitatea prin care echipa roș-albastră ar putea avea drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon.
27.03.2022 | 17:06
Iulian Miu este convins ca Steaua va putea promova in Liga 1 Am gasit portita Vor sa vina patru sponsori cu 3 milioane de euro
Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre modalitatea prin care echipa roș-albastră ar putea avea drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu va putea promova în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul acestui sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF prevede faptul că echipele departamentale nu pot evolua în primul eșalon.

Iulian Miu, anunț fulminant pentru fanii CSA Steaua

Iulian Miu susține că Legea Sportului este interpretabilă, motiv pentru care este încrezător că, la finalul sezonului, CSA Steaua va avea drept de promovare în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, oficialul echipei Armatei spune că, în cazul în care va avea drept de promovare, CSA Steaua va beneficia de ajutorul a trei-patru sponsori, care sunt gata să investească la formația bucureșteană.

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa. N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba.

E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat. Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?

ADVERTISEMENT

«Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca…» . Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

La noi sunt trei, patru sponsori care vor să vină, dacă această echipă are drept de promovare, cu 3 milioane de euro. Dacă echipa are drept de promovare şi atunci vin banii ăştia.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să vină niciun patron. UEFA nu-ţi interzice nici să joci în cupele europene. Fără bani de la buget nu se poate face sport nicăieri.

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele.

Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Tags: