Sport

Iulian Miu este convins că Steaua va putea promova în Liga 1 „Am găsit portiţa! Vor să vină patru sponsori cu 3 milioane de euro!”

Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre modalitatea prin care echipa roș-albastră ar putea avea drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon.
27.03.2022 | 17:06
Iulian Miu este convins ca Steaua va putea promova in Liga 1 Am gasit portita Vor sa vina patru sponsori cu 3 milioane de euro
Iulian Miu, oficialul celor de la CSA Steaua, a vorbit despre modalitatea prin care echipa roș-albastră ar putea avea drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul actualului sezon
ADVERTISEMENT

CSA Steaua nu va putea promova în Casa Pariurilor Liga 1, la finalul acestui sezon, chiar dacă locul din clasament îi va permite acest lucru, deoarece regulamentul FRF prevede faptul că echipele departamentale nu pot evolua în primul eșalon.

Iulian Miu, anunț fulminant pentru fanii CSA Steaua

Iulian Miu susține că Legea Sportului este interpretabilă, motiv pentru care este încrezător că, la finalul sezonului, CSA Steaua va avea drept de promovare în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, oficialul echipei Armatei spune că, în cazul în care va avea drept de promovare, CSA Steaua va beneficia de ajutorul a trei-patru sponsori, care sunt gata să investească la formația bucureșteană.

„Dacă intervin avocaţi buni de tot asupra unui paragraf, unui articol din Legea Sportului… Nu ştiu ce fac cei din club, dar la ce am citit în Legea Sportului… E articolul 31, care e luat de acolo şi pus în manualul de licenţiere în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dar auzim că trebuie să vină un privat, ca să se dea echipa. N-a dat nimeni echipa la Piteşti. Au intrat într-o asociaţie ca să fie mascată treaba.

E undeva în articolul 31, unde nu e clar şi nu se spune exact ce trebuie făcut. Am văzut şi am pistonat. Vrei să vorbim despre Legea Sportului, articolul 31?

ADVERTISEMENT

«Cluburile sportive profesioniste sunt structuri sportive organizate ca…» . Cine a spus asta? Unei asociaţii îi dă cineva că e profesionistă? Lumea să nu mai creadă că trebuie să vină un privat. Lumea să înţeleagă diferenţa dintre un sponsor sau un patron.

La noi sunt trei, patru sponsori care vor să vină, dacă această echipă are drept de promovare, cu 3 milioane de euro. Dacă echipa are drept de promovare şi atunci vin banii ăştia.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să vină niciun patron. UEFA nu-ţi interzice nici să joci în cupele europene. Fără bani de la buget nu se poate face sport nicăieri.

Eu vreau ca la acest articol să se uite cineva bine. Să citească bine cine trebuie acest articol. Trebuie o lege frumoasă, bună, corectă pentru toate echipele.

Am găsit portiţa. Eu sunt optimist, încă sunt verde. Are cineva ceva împotriva acestei echipe ca să promoveze? Dacă promovează, ce se întâmplă?”, a declarat Iulian Miu, pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Emil Rengle visează deja la o căsătorie cu noul iubit
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română