Sport

Iuliu Mureşan, out de la Dinamo! FANATIK a aflat motivele pentru care a plecat înainte de barajul cu U Cluj: „Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat!”. Declarații exclusive

Iuliu Mureşan este istorie la Dinamo. Administratorul special a semnat rezilierea cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare chiar înainte de baraj. FANATIK a aflat motivele rupturii definitive.
17.05.2022 | 15:40
Iuliu Muresan out de la Dinamo FANATIK a aflat motivele pentru care a plecat inainte de barajul cu U Cluj Mie greu sa imi dau seama cum de a rezistat Declaratii exclusive
Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan şi Mihai Matei, la prezentarea oficială de la Dinamo
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan a plecat de la Dinamo. Administratorul special al “câinilor” a semnat rezilierea chiar înaintea meciului de baraj cu Universitatea Cluj, la unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Iuliu Mureşan, out de la Dinamo! FANATIK a aflat motivele pentru care a plecat înainte de barajul cu U Cluj

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar de la Dinamo, şi colaborator al lui Iuliu Mureşan în ultimul sezon la “câini”, a explicat pentru FANATIK motivele pentru care cel poreclit “Muri” a plecat de la echipă:

ADVERTISEMENT

“Este foarte supărat şi dezamăgit de tot ceea ce s-a întâmplat. Nu a putut să lucreze aşa cum dânsul credea că trebuie să o facă. Au fost o mulţime de factori care i-au influenţat munca şi atunci când nu poţi fi stăpânul propriilor tale decizii, este greu să îţi faci munca.

“Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale”

A fost poreclit în toate felurile. A fost demonizat. Până la urmă a acceptat să vină la Dinamo într-o situaţie foarte grea şi şi-a dat interesul. Cât a fost la Dinamo, am auzit tot felul de înjurături care mai de care mai scârboase la adresa domniei sale. 

ADVERTISEMENT

Mi-e greu să îmi dau seama cum de a rezistat atâta timp. Nu va mai rămâne, orice s-ar întâmpla la baraj”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Iuliu Mureşan ar urma să fie înlocuit în funcţia de administrator special de Dorin Şerdean, conform Digisport. Şerdean este cel care a preluat activele firmei Lotus de la Pablo Cortacero, astfel că, cel puţin în acte, este acţionarul majoritar de la echipă.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan a semnat marţi rezilierea

Conform informaţiilor FANATIK, Iuliu Mureşan a semnat în cursul zilei de marţi rezilierea contractului cu Dinamo şi a predat apartamentul din zona Piaţa Unirii.

Dacă la nivel administrativ schimbările sunt în toi la Dinamo, echipa se pregăteşte de meciurile decisive pentru rămânerea în prima ligă. Iar adversarul este unul dificil, U Cluj fiind una dintre cele mai valoroase echipe din al doilea eşalon.

ADVERTISEMENT

Meciul tur dintre U Cluj şi Dinamo se va disputa sâmbătă seara pe Cluj Arena, de la ora 20:30. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

  • 0 retrogradări a înregistrat Dinamo în 74 de ani de existenţă
  • 68 de ani are Iuliu Mureşan

 

ADVERTISEMENT