Sport

Iuliu Mureşan, prima dorință la 68 de ani: „Să ne atingem obiectivul, pentru că nu îmi place să pronunţ cuvântul «retrogradare»!”. Exclusiv

Iuliu Mureşan a împlinit 68 de ani. Preşedintele celor de la Dinamo a dezvăluit pentru FANATIK prima dorinţă, aceea ca echipa să atingă obiectivul şi să se salveze.
01.02.2022 | 17:06
Iuliu Muresan prima dorinta la 68 de ani Sa ne atingem obiectivul pentru ca nu imi place sa pronunt cuvantul retrogradare Exclusiv
Iuliu Mureşan a împlinit 68 de ani. Prima dorinţă este legată de Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Preşedintele celor de la Dinamo îşi sărbătoreşte ziua de naştere pe 1 februarie. Iuliu Mureşan împlineşte 68 de ani, însă chiar dacă echipa nu are motive să sărbătorească după încă o înfrângere cu rivalii de la FCSB, speranţe încă există.

Iuliu Mureşan, prima dorință la 68 de ani: „Să ne atingem obiectivul, pentru că nu îmi place să pronunţ cuvântul «retrogradare»!”

Administratorul special al celor de la Dinamo a dezvăluit pentru FANATIK care este prima dorinţă pe care şi-a pus-o de ziua lui, aceea ca echipa să îşi atingă obiectivul:

ADVERTISEMENT

“Vă mulţumesc pentru urare. Prima mea dorinţă este să ne atingem obiectivul, pentru că nu îmi place să pronunţ cuvântul «retrogradare»! Am încredere în această echipă, însă ne aşteaptă un drum dificil în acest campionat.

“Sper ca echipa să se omogenizeze rapid şi să obţinem rezultate”

Am încheiat cu transferurile. Odată cu Aloe, închidem lista. Oricum, nu mai avem niciun loc liber pentru Liga 1. Sunt mulţi jucători (n.r. 12), nu aş fi vrut să fie chiar atât de mulţi, însă am avut nevoie de întăriri.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători buni cei pe care i-am adus. Suntem mulţumiţi de cum arată lotul şi am încredere că putem să ne atingem obiectivele. Sper ca echipa să se omogenizeze rapid şi să obţinem rezultate”, a spus Iuliu Mureşan pentru FANATIK.

Dinamo a transferat 12 jucători

Dinamo a avut o campanie masivă de transferuri în această iarnă. “Câinii” au bifat nu mai puţin de 12 transferuri, ultimii dintre cei veniţi fiind francezii Desire Segbe Azankpo şi Baptiste Aloe:

ADVERTISEMENT

Cristiano Figueiredo (CFR Cluj), Thomas Chesneau (Concordia Chiajna), Alin Buleică (Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva), Balthazar Pierret (Boulogne), Jonathan Rodriguez (CFR Cluj), Dusan Celar (CFR Cluj), Antoni Ivanov (Universitatea Craiova), Segbe Azankpo (Dunkerque) şi Baptiste Aloe (Arouca) sunt jucătorii acontaţi în iarnă de “câini”.

Deplasare dificilă pentru “câini” în următorul meci

Însă, Dinamo nu a început deloc bine anul 2022. “Câinii” au pierdut primele două meciuri din campionat, 1-2 cu FC Argeş şi 0-3 cu FCSB. Etapa următoare este tot un test dificil pentru “câini”, pe terenul lui FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Moldovenii sunt în luptă la play-off şi au avut un start foarte bun reuşind să obţină patru puncte din duelurile cu Sepsi şi CFR Cluj. Echipa lui Croitoru nu vrea să piardă puncte în faţa celor de la Dinamo.

Dinamo, avantajată de sistemul cu play-out

Programul este unul dificil pentru “câini”. După meciul cu Botoşani urmează confruntarea cu Universitatea Craiova de acasă, apoi o altă deplasare complicată pe terenul celor de la UTA Arad.

Totuşi, sistemul de desfăşurare îi ajută pe elevii lui Stoican. Faptul că se vor înjumătăţi punctele în play-out nu poate decât să îi ajute, în condiţiile în care distanţa faţă de FC U Craiova este de 10 puncte în acest moment.

  • 68 de ani a împlinit Iuliu Mureşan
  • 12 transferuri au făcut dinamoviştii în iarnă 
ADVERTISEMENT