Fotbal international

Ivana Knoll iar și-a făcut simțită prezența la Campionatul Mondial! Fanii au uitat pentru scurt timp de Croația – Japonia. Fotografii incitante

Ivana Knoll și-a făcut simțită din nou prezența la Campionatul Mondial, în timpul duelului dramatic dintre Japonia și Croația.
05.12.2022 | 21:30
Ivana Knoll iar și-a făcut simțită prezența și la Croația - Japonia. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Croata i-a făcut pe fani să uite pentru puțin timp de partida crâncenă, decisă în cele din urmă la loviturile de departajare, postând mai multe fotografii pe Instagram.

Ivana Knoll iar și-a făcut simțită prezența și la Croația – Japonia

Ivana Knoll a fost desemnată de internauți drept cea mai „sexy fană” de la Campionatul Mondial din Qatar, iar aceasta și-a păstrat renumele și la duelul dintre Croația și Japonia.

ADVERTISEMENT

Fotografiile ei au strâns peste 100.000 de like-uri în mai puțin de două ore de când le-a postat pe contul personal de Instagram, iar secțiunea de comentarii a fost plină.

Ivana a plecat fericită acasă pentru că naționala țării sale a reușit să se califice mai departe la Cupa Mondială, după ce niponii au ratat nu mai puțin de trei lovituri de la 11 metri, Dominik Livakovic fiind eroul croaților.

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală, Croația va juca împotriva câștigătoarei meciului dintre Brazilia și Coreea de Sud.

  • 30 de ani are Ivana Knoll

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ivana Knöll (@knolldoll)

„Sunt sigur că această Cupă Mondială nu e ultima a lui Luka Modric!”

Zlatko Dalic, selecționerul Croației, a vorbit despre zvonurile conform cărora Luka Modric se va retrage de la națională după Campionatul Mondial, însă este convins că mijlocașul lui Real Madrid va mai continua să joace pentru țara sa.

ADVERTISEMENT

„Sunt sigur că această Cupă Mondială nu este ultimul turneu al lui Luka Modric cu Croația. El este căpitanul și liderul nostru. El este aici pentru a rămâne!”, a mai spus Zlatko Dalic.

În acest sezon, Luka Modric a jucat 28 de meciuri pentru Real Madrid, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala Croației, Luka Modric, care este și căpitanul selecționatei lui Zlatko Dalic, a strâns nu mai puțin de 158 de selecții, reușind să marcheze 23 de goluri.

  • 37 de ani are Luka Modric
  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Luka Modric, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT