Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivanovici își scoate pălăria în fața lui Hagi. „Cea mai tare profeție! Moșule, câtă dreptate ai avut”

Horia Ivanovici își scoate pălăria în fața lui Gică Hagi. Fostul mare fotbalist al României a avut o profeție pentru fotbalul românesc care s-a adeverit.
12.09.2023 | 20:30
Ivanovici isi scoate palaria in fata lui Hagi Cea mai tare profetie Mosule cata dreptate ai avut
Horia Ivanovici își scoate pălăria în fața lui Gică Hagi. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și-a scos pălăria în direct, în fața lui Gică Hagi. Directorul FANATIK SUPERLIGA i-a dat dreptate deplină „Regelui” pentru profeția făcută la conferința de presă după meciul amical România – Paraguay, 3 iunie 1998.

Ivanovici își scoate pălăria în fața lui Hagi

Fotbalul românesc traversează o criză profundă atât în ceea ce privește echipa națională, cât și referitor la echipele de club. „Tricolorii” nu se mai bat de la egal la egal cu cele mai puternice naționale ale lumii, iar cluburile de fotbal din România sunt eliminate pe capete în preliminariile competițiilor europene.

ADVERTISEMENT

Înaintea partidei România – Kosovo, unde naționala lui Edi Iordănescu se află în căutarea primei calificări la un turneu final după o pauză de opt ani, Horia Ivanovici și-a scos pălăria în fața lui Gică Hagi. Directorul FANATIK i-a dat dreptate lui Gică Hagi.

După amicalul câștigat de România cu Paraguay, scor 3-2 în Ghencea, Gică Hagi a făcut mai multe declarații care sunt asemănătoare unor profeții. „E normal ce spune Iordănescu! Noi jucăm pentru România! Am muncit pentru bani.

ADVERTISEMENT

Țineți cu echipa națională! V-am obișnuit prost timp de 10 ani. La ce condiții avem, nu avem nici un fotbal. Ce performanțe sunt în România? Suntem capi de serie la Mondiale. Nu ne prețuiți! Noi jucăm fotbal bine.

Merităm să ne faceți statuie. La ce condiții sunt în România, trebuie să ne faceți statuie. Noi ne facem meseria bine. În 3 ani fotbalul nostru se duce. Rezultatele sunt cu noi”, spunea Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Cea mai tare profeție! Moșule, câtă dreptate ai avut”

Plecând de la actuala situație în care se află echipa națională de fotbal a României, Horia Ivanovici i-a dat dreptate conducătorului Farului, campioana României. România nu s-a mai calificat la un turneu final al Campionatului Mondial din 1998, Franța.

„Câtă dreptate a avut Hagi. Râdeam de tine, Gică. Câtă dreptate ai avut, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Doamne, profetic, l-ai spart pe nea Mitică, ce profețiile lui Mitică? Știi cum a fost aia?

ADVERTISEMENT

Aia cu ‘o să ne faceți statuie’, ce a spus atunci Hagi, este cea mai tare profeție făcută în ultimii 20 de ani la bătaie cu aia a lui Brucan (n.r. Silviu). 

Brucan, care a zis: ‘stați liniștiți că nu ne vindecăm nici în 20 de ani’ și Hagi, care a zis: ‘bă, să ne faceți statuie că o să vedeți voi în ultimii 20 de ani ce o să se întâmple’. Gică, moșule, ce-i al tău e al tău. Chiar ai văzut. Chiar că trebuie să vă facem statui”, a spus Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA vă dă întâlnire în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE, doar pe www.fanatik.ro. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ, de la ora 17:30, luni, marți și vineri pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Ivanovici își scoate pălăria în fața lui Gică Hagi

ADVERTISEMENT