Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivanovici, mesaje directe pentru Ianis Hagi și Iordănescu. „Edi, termină cu astea!”

Horia Ivanovici l-a lăudat pe Ianis Hagi după România - Andorra 4-0 și i-a transmis un mesaj clar selecționerului Edi Iordănescu.
16.10.2023 | 13:59
Ivanovici mesaje directe pentru Ianis Hagi si Iordanescu Edi termina cu astea
Mesajul transmis de Horia Ivanovici lui Edi Iordănescu după România - Andorra 4-0. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naționala României a învins clar Andorra cu 4-0 într-o atmosferă superbă creată de cei peste 20.000 de copii prezenți în tribunele „Arenei Naționale” din Capitală și a reintrat cu șanse mari în lupta pentru câștigarea Grupei I din preliminariile Euro 2024, beneficiind și de egalul făcut de Elveția pe teren propriu cu Belarus.

Horia Ivanovici, mesaj pentru Ianis Hagi: „Ai fost mai mult decât inspirat!”

Jocul naționalei României a fost analizat și apreciat în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, iar moderatorul Horia Ivanovici a avut numai cuvinte de laudă la adresa copiilor care au populat tribunele „Arenei Naționale”.

ADVERTISEMENT

În plus, el a apreciat și gestul lui Ianis Hagi în momentul marcării golului, când a mers spre o cameră de filmat, a arătat spre emblema de pe tricou și a rostit cuvintele: „România, te iubesc!”.

„Copii, ați fost minunați… iar mesajul lui Ianis Hagi a fost perfect, îl felicit. Ianis e un copil curat, un copil bun, un tânăr extrem de talentat și cu o inimă uriașă pentru România, la fel ca taică-su, pentru că și Ianis și Gică iubesc România enorm, efectiv inima lor este pentru România.

ADVERTISEMENT

Iar mesajul lui Hagi «România, te iubesc!» a fost perfect, mai mult decât inspirat aseară. O seară în care totul a mers perfect, uitați-vă și pe chipurile noastre”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici către Edi Iordănescu: „Termină cu discursurile astea!”

În schimb, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA a ținut să-i transmită un mesaj public selecționerului Edi Iordănescu și îi cere acestuia să termine cu discursurile în care acuză că sunt anumiți oameni ce nu doresc ca naționala României să se califice la turneul final al Euro 2024.

ADVERTISEMENT

„Vreau să-i spun și lui Edi… Te rog, termină cu discursurile astea că unii nu vor să ne calificăm… Și cei care vă critică, și noi care v-am criticat, vă criticăm doar pe joc și așa mai departe. Nu există nici de la Gică Popescu, nici de la Hagi, nici de la cine vreți voi, Viorel Moldovan sau alți analiști de la alte televiziuni, colegii noștri, nu există lipsă de dorință…

Nu există! Te rog… Înțeleg că ești supărat, și i-o spun asta public lui Edi, înțeleg că ești frustrat, dar te rog nu mai spune asta. Nu există român să nu vrea să ne calificăm. Toți vrem!

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că uneori mai suntem răi de gură, când sunt dezamăgiri și așa mai departe. Până una alta, suntem neînvinși, avem cea mai bună apărare, datorită conjuncturii suntem pe primul loc…

După părerea mea, zic să ne mai temperăm puțin entuziasmul și asta e bine, pentru că Edi Iordănescu e un selecționer care în general pune frână la entuziasm… Suntem încă departe de calificare, Israelul are două meciuri mai puțin, Elveția unul mai puțin… Israelul are două și joacă apoi cu Andorra… Deci, practic, mai puneți trei puncte la Israel. Suntem departe de calificare.

Nu împărtășesc nici entuziasmul jucătorilor de aseară. Bine, entuziasmul lor la conferință și la interviuri a venit pe fondul atmosferei, este absolut firesc, și a jocului bun spre foarte bun făcut împotriva unei echipe de țărani rupători… Trebuiau să termine cu minus doi sau trei jucători…

Dar suntem încă departe de calificare. Lucrurile sunt extrem de complicate, mai avem două meciuri, Istraelul patru, Elveția trei… Mai avem multă mămăligă de mâncat.

Îl rog pe Edi, prietenește ca să spun așa, și cu respect, ca să termine cu discursurile astea, chiar dacă e supărat și îl înțeleg, că cineva nu vrea să ne calificăm. Nu, toți vrem ca naționala României să se califice! Chiar și ăia cărora poate nu le place stilul lui Edi Iordănescu sau cum joacă naționala în anumite momente, dar în sufletul lor toți vor ca să se califice naționala”, i-a transmis Horia Ivanovici lui Edi Iordănescu prin intermediul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai bună emisiune sportivă din mass-media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.R). Premiera e disponibilă în după-amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, MESAJ DIRECT pentru Edi Iordanescu

ADVERTISEMENT