Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivaylo Petev, făcut praf după Universitatea Craiova – Voluntari 2-1: “Ai două victorii în zece etape, o japcă şi un succes chinuit”

După victoria cu Voluntari a Universității Craiova, antrenorul oltenilor, Ivaylo Petev, a fost făcut praf în urma reacțiilor pe care le-a avut după meci.
27.02.2024 | 11:30
Ivaylo Petev facut praf dupa Universitatea Craiova  Voluntari 21 Ai doua victorii in zece etape o japca si un succes chinuit
Ivaylo Petev a fost făcut praf după victoria Universității Craiova din ultima etapă. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1. După victoria de pe Ion Oblemenco, antrenorul gazdelor a avut mai multe declarații controversate. În urma reacției sale de după meci, Ivaylo Petev a fost făcut praf la FANATIK SUPERLIGA.

Ivaylo Petev, făcut praf după Universitatea Craiova – Voluntari 2-1: “Ai două victorii în zece etape, o japcă şi un succes chinuit”

La FANATIK SUPERLIGA, Vivi Răchită nu s-a abținut și l-a făcut praf pe Ivaylo Petev după meciul oltenilor. Analistul a discutat despre declarațiile făcute de antrenorul bulgar în legătură cu arbitrajul din România. Răchită a mai discutat și despre forma slabă a echipei și despre rezultatele norocoase din 2024.

ADVERTISEMENT

“Nu m-a convins, pentru că am dreptate în privința lui Petev și a ceea ce joacă Craiova în această perioadă. Păi Petev a fost mai vocal după meci decât trebuia să fie la meci.

Un antrenor venit dintr-o țară cu un fotbal ‘extrem de avansat’ și cu niște arbitrii pe care îi vedem numai în ‘top class’. Să ajungi să spui că arbitrii în România ar trebui să se ducă în liga a 3-a, liga a 4-a. Păi are în 10 etape 2 victorii. Una e japca de la Sepsi”, a declarat Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Eu i-aș zice să plece acasă!”

Vivi Răchită este de părere că în urma rezultatelor mai mai puțin bune din ultima perioadă, Ivaylo Petev ar trebui să fie demis de către Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova.

“Nu l-am auzit să fie indignat când Istvan Kovacs a fost cel mai bun jucător al Universității Craiova. Și după o victorie chinuită cu Voluntari, echipă care este într-o pasă proastă și îmi pare rău pentru Dică, pentru că nu reușește să ridice echipa. 

ADVERTISEMENT

În loc să își pună cenușă în cap pentru că a reușit să câștige dintr-o fază fixă… trebuia să își vadă de treaba lui. Eu i-aș zice ‘Castravetki, go home!’ (n.r. du-te acasă!)”, a spus analistul în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Răchită, despre minusul echipei lui Mihai Rotaru

“L-am văzut și pe Mihai Rotaru care era un tip foarte reținut. El aseară a răbufnit. Probabil că are și dreptate, probabil are și meciuri ale Craiovei în care echipa a fost dezavantajată, dar e legea compensații.

ADVERTISEMENT

Sunt pe minus, dar cel mai mare minus al lor e la fotbal. Echipa nu joacă. Așa cum a spus Mihai Rotaru, el are cei mai buni jucători pe posturi din tot campionatul românesc.

Și ce faci ca antrenor? Reușești ca la al 11-lea meci consecutiv să găsești altă formulă de fundaș central. Screciu cu Badelj”, a mai spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

Ivaylo Petevm criticat de Vivi Răchită după victoria Universității Craiova

ADVERTISEMENT