Sport

Mihai Rotaru, intervenție furtunoasă după Universitatea Craiova – FC Voluntari: „Rușinos!”. Mesaj pentru Nicolae Dică: „Nu poți să spui așa ceva, du-te Dică, du-te!”

Mihai Rotaru a intervenit în direct la TV după Universitatea Craiova - FC Voluntari, scor 2-1. Mesaj dur al patronului din Bănie pentru Nicolae Dică.
26.02.2024 | 23:04
Mihai Rotaru interventie furtunoasa dupa Universitatea Craiova  FC Voluntari Rusinos Mesaj pentru Nicolae Dica Nu poti sa spui asa ceva dute Dica dute
Mihai Rotaru a atacat dur arbitrajul după Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a luat la țintă pe toată lumea după Universitatea Craiova – FC Voluntari, scor 2-1, în etapa a 27-a din SuperLiga. Patronul „alb-albaștrilor” a fost nemulțumit de arbitraj și i-a atacat dur pe Adrian Cojocaru și Radu Petrescu.

Mihai Rotaru, intervenție furtunoasă după Universitatea Craiova – FC Voluntari: „Rușinos!”

Universitatea Craiova a făcut un pas important în misiunea de a se califica în play-off. Echipa antrenată de Ivaylo Petev a câștigat cu FC Voluntari, scor 2-1 și a urcat pe locul 4. Oltenii au avut mari emoții în finalul partidei, când „centralul” Adrian Cojocaru a fost aproape de o eroare majoră.

ADVERTISEMENT

Arbitrul dictase penalty în urma unui contact inexistent în careu, însă decizia a fost întoarsă de VAR. Mihai Rotaru l-a pus la zid pe Cojocaru și l-a taxat și pe Nicolae Dică. Antrenorul lui FC Voluntari a declarat la flash-interviu că se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă.

„Ce s-a întâmplat în seara asta, ce s-a întâmplat la Botoșani, ce s-a întâmplat în etapa trecută, ce s-a întâmplat cu Farul, dar în special ce s-a întâmplat în seara asta, l-am ascultat pe domnul Dică, care era foarte revoltat.

ADVERTISEMENT

N-am decât un singur mesaj pentru Nicolae Dică: ‘du-te Dică, du-te!’ Nu poți să spui așa ceva în momentul în care se primesc două penalty-uri împotriva noastră. Primul penalty, în care atacantul celor de la Voluntari lovește mingea, Popescu apără.

După care atacantul intră peste el și tu dai penalty. La faza din minutul 90, chiar dacă ar fi fost cel mai mic contact între portar și atacantul celor de la FC Voluntari VAR-ul nu ar fi putut să mai întoarcă.

ADVERTISEMENT

„Să-i fie rușine lui Adrian Cojocaru pentru modul în care a arbitrat”

Nu cred într-o teorie a conspirației, dar este același arbitru care nu a dat fault la UTA Arad când Bancu a pierdut un dinte, cu șervețel în gură plin de sânge și el nu a dat fault.

Până la urmă este vorba despre FC Voluntari care au fost puși în joc după două decizii greșite din punctul nostru de vedere. Este vorba despre faulturi care nu au fost. Au întors și au venit peste noi.

ADVERTISEMENT

Ceea ce s-a întâmplat în seara asta cu penalty în minutul 96 nu este admisibil. Să-i fie rușine lui Adrian Cojocaru pentru modul în care a arbitrat. Să-i fie rușine pentru ce a făcut când a venit pe Ion Oblemenco.

„Cojocaru și Radu Petrescu depășesc măsura pe Oblemenco”

Nu cred într-o teorie a conspirației, dar ce s-a întâmplat nu este normal. Ce s-a întâmplat la Botoșani, când am avut două penalty-uri clare și un roșu la Șeroni iar nu este normal. Ce s-a întâmplat cu Farul, când am avut penalty la Mitriță iar nu este normal. 

În seara asta Cojocaru a depășit măsura. Cojocaru și Radu Petrescu depășesc măsura pe Oblemenco. Rușinos! Nu e temă făcută, este el. Cojocaru și Radu Petrescu, rușinos.

Cu Sepsi a fost o partidă, printre alte 10, în care putem spune că lucrurile puteau fi altfel, dar avem alte 10 partide, 10, pe care le punem în oglindă”, a tunat Mihai Rotaru în direct la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,35 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova