Sport

Ivaylo Petev răsuflă ușurat înainte de Universitatea Craiova – Farul: „Mitriță s-a antrenat normal, este ok”

Ivaylo Petev se poate baza pe Alex Mitriță în Universitatea Craiova - Farul Constanța, iar tehnicianul bulgar i-a pus gând rău lui Gică Hagi.
19.01.2024 | 15:37
Ivaylo Petev rasufla usurat inainte de Universitatea Craiova  Farul Mitrita sa antrenat normal este ok
Ivaylo Petev răsuflă ușurat înainte de Universitatea Craiova - Farul: „Mitriță s-a antrenat normal, este ok”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

„Alb-albaștrii” speră să înceapă cu dreptul în 2024 pe stadionul „Ion Oblemenco” și să câștige cele trei puncte cu Farul Constanța. Universitatea Craiova primește vizita trupei lui Gică Hagi duminică, de la ora 20:00, iar tehnicianul oltenilor anunță că Alex Mitriță este apt.

Ivaylo Petev, despre Universitatea Craiova – Farul Constanța: „Este o provocare. Trebuie să câștigăm”

Universitatea Craiova are de gând să câștige cele trei puncte puse în joc cu Farul Constanța, iar Ivaylo Petev așteaptă cu nerăbdare întâlnirea cu Gică Hagi. Tehnicianul așteaptă și un transfer la formația din Bănie, iar Mihai Rotaru a vorbit pentru FANATIK despre ultima lovitură, Anzor Mekvabishvili.

ADVERTISEMENT

„Este un adversar foarte bun, știu că nu o să fie ușor. Uitându-mă în ansamblu sunt mulțumit de pregătire și să sperăm că vom fi mai buni anul acesta. Jucătorii au lucrat foarte mult, ceea ce am lucrat trebuie să arătăm în meciurile din campionat.

Tot timpul îmi este dor de fotbal, este o provocare să începi campionatul contra lui Gică Hagi. Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm. Transferurile făcute până în acest moment vor ajuta echipa, vor ridica calitatea și concurența în echipă, trebuie să arate ceea ce au arătat la echipele anterioare.

ADVERTISEMENT

O să fie multe speculații până se termină perioada de transferuri, poate să fie și alți sau nu. Acest lucru nu este foarte important în acest moment, ci să ne concentrăm bine pentru duminică și să facem un joc bun. Să luăm trei puncte duminică și apoi ne gândim la restul”, spune Ivaylo Petev.

Ivaylo Petev: „Vom lua ce ne este meritat, totul depinde de noi”

Ivaylo Petev este încă reținut în ceea ce privește șansele Universității Craiova la titlul din SuperLiga, iar antrenorul este convins că „juveții” vor putea reuși dacă muncesc din greu. Acesta este mulțumit de pregătirea din Antalya din această iarnă.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte multe meciuri până la final, mă întorc acum două luni când v-am spus că vom lua ce ne este meritat, totul depinde de noi. Singuri ne vom da nădejde când vom reuși să arătăm mai bine la fiecare meci, dar acest lucru nu este cel mai important.

Ceea ce a fost planificat a fost împlinit, sunt mulțumit și rezultatele sunt foarte bune. Ceea ce am făcut acolo să văd duminică și în meciurile care urmează. Cantonamentul a decurs normal, nu avem niciun accidentat și fiecare se pregătește și este pregătit să joace.

ADVERTISEMENT

Fiecare jucător este diferit, pentru unii jucători este nevoie de mai mult timp de adaptare, pentru alții mai puțin. Noi nu avem timp, fiecare trebuie să se adapteze pe azi pe mâine, toți să străduiesc. Băieții care sunt de mai mult timp ajută să fie o perioadă mai scurtă”, a declarat Petev.

Alex Mitriță, apt pentru Farul – Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu Screciu

Ivaylo Petev a spus că România a făcut un salt enorm în fotbalul european după calificarea la EURO, iar antrenorul este convins că mai mulți „tricolori” vor bifa transferuri de răsunet. Acesta anunță și că Alex Mitriță va fi apt de joc cu Farul, în schimb ce Vladimir Screciu nu este out, așa cum FANATIK a anunțat.

„Se poate întâmpla orice, pentru mine este important când alegem un jucător să aibă potențialul necesar de a ajuta echipa. România a făcut o săritură foarte mare după ce s-a calificat la Campionatul European, sunt sigur că jucătorii care vor participa vor merge la cluburi mult mai mari.

Mitriță s-a antrenat normal cu toți, este ok. Nu este nicio problemă cu el. Nu pot să vă spun exact când va reveni Screciu, sper că va reveni curând”, a încheiat tehnicianul bulgar.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2.15 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova - Farul