Fotbal international

„Shakira” lui Kovacic a dus Croația în semifinale la Mondiale

Izabel Kovacic (28 de ani) este „regina” naționalei Croației. Superba soție a mijlocașului lui Chelsea a fost comparată cu Shakira.
13.12.2022 | 08:10
Izabel Kovacic are peste 420.000 de fani pe Instagram. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Croația atacă Argentina cu cea mai frumoasă nevastă de fotbalist din lotul lui Zlatko Dalic. Este vorba despre Izabel Kovacic, soția lui Mateo Kovacic, mijlocașul central al lui Chelsea. Superba blondă este supranumită „Shakira Croației”.

Izabel Kovacic, cea mai frumoasă iubită de fotbalist din naționala Croației

Dacă Ivana Knoll a sucit mințile suporterilor și a fost numită cea mai sexy fană de la Campionatul Mondial din Qatar, Izabel Kovacic e cea mai frumoasă nevastă de fotbalist din lotul Croației.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)


Izabel împlinește 28 de ani pe 17 decembrie, iar mijlocașul lui Chelsea îi poate face cadou calificarea în finala Campionatului Mondial din Qatar. Croata, o femeie independentă și cu propria afacere, a absolvit Universitatea de Economie din Zagreb. A lansat un brand cu produse pentru bebeluși organice și prietenoase cu mediul, alături de sora ei.

Figură marcantă în lumea mondenă din Croația, soția lui Mateo Kovacic este un adevărat influencer și are aproape jumătate de milion de fani pe pagina ei de Instagram. Blonda a fost comparată cu Shakira datorită părului creț și a similitudinilor cu celebra cântăreață columbiană, fostă soție a lui Gerard Pique.

ADVERTISEMENT

Poveste de dragoste ca-n filme între Mateo Kovacic și Izabel Andrijanic

Mateo Kovacic și Izabel Andrijanic s-au întâlnit încă de pe vremea când erau adolescenți și mergeau la biserică. Ea cânta în cor, în timp ce el era băiat de altar. Frumoasa lor prietenie s-a transformat treptat într-o dragoste sinceră.

După o perioadă mai lungă de relație, cei doi s-au căsătorit în vara lui 2017 și au împreună un băiețel, pe nume Ivan.

ADVERTISEMENT

Izabel adoră fotbalul și e mereu pe stadion pentru a-l susține pe Mateo. Fie că a fost vorba de Inter, Real Madrid, Chelsea sau de naționala Croației. Soția mijlocașului a fost prezentă și la Campionatul Mondial din Rusia (2018).

Izabel Kovacic la Campionatul Mondial din Rusia
Izabel Kovacic la Campionatul Mondial din Rusia

Mateo Kovacic este unul dintre cei mai importanți jucători ai Croației, care va lupta cu Argentina pentru un loc în finala Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Fostul fotomodel este prezent la Doha, la Campionatul Mondial, și ar putea trăi pentru a doua oară consecutiv calificarea Croației în finală.


  • Cota GET’S BET pentru Croația: 15,00 este cota pentru pariul „Mateo Kovacic marchează în timpul regulamentar” la Argentina – Croația. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: