Life

Jador, în lacrimi în fața a mii de oameni, pe scenă! Manelistul, șocat și ”uimit de cine a ajuns”! Video

Manelistul Jador a izbucnit în lacrimi, pe scenă, în fața a mii de oameni strânși la un concert de-al său, recunoscând că e impresionat și uimit de felul în care a fost primit.
24.07.2022 | 17:24
Jador in lacrimi in fata a mii de oameni pe scena Manelistul socat si uimit de cine a ajuns Video
Jador, în lacrimi la concertul pe care l-a ținut într-o comună din Bihor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un concert în Bihor de-al manelistului Jador a fost de natură să îl impresioneze la maximum pe artist. Primit foarte călduros de câteva mii de oameni, cântărețul a izbucnit în lacrimi la un moment dat, moment pe care l-a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele de socializare.

Jador, în lacrimi, la concert: ”Sunt doar un simplu om”

Manelistul Jador a avut de cântat într-o comună din județul Bihor, iar acolo a trăit emoții cât se poate de puternice. Obișnuit cu scena, cântărețul care poartă numele de Remus Ionuț Dumitrache nu și-a mai putut stăpâni totuși emoțiile pe care le-a văzut.

ADVERTISEMENT

În imaginile pe care le-a postat manelistul pe contul său de socializare se poate observa că, aflat pe scenă, Jador se îndreaptă spre primul rând al spectatorilor. Acolo, după ce se bucură de o mică baie de mulțime, Jador începe să plângă.

Revenirea pe scenă este una la fel de emoționantă pentru cântăreț. Din nou, lacrimi! Fără pumni în pereți, totuși! Noroc cu cei din formație care, pe perioada în care Jador plângea și nu putea cânta au avut grijă să cânte de mama-focului.

ADVERTISEMENT

”Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mă iubiți cu bune și rele! Sunt doar un simplu om care e uimit de cine a ajuns, atâta tot, și că oamenii se uita la el cu admirație și bucurie și asta mă face să mă simt special! Va iubesc, jadorașii mei, din toată inima și voi sunteți a doua mea familie”, a notat Jador alături de video-ul pe care l-a postat pe contul său de Instagram.

Jador, succes în Bihor, eșec umilitor în Cluj

Dacă în Bihor a avut un succes uriaș, Jador nu are amintiri prea plăcute cu privire la concertul pe care l-a susținut, în urmă cu câteva săptămâni, în comuna Cămărașu din județul Cluj, alături de Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Mai exact, cei doi cântăreți au fost invitați la un festival dedicat manelelor. Doar că, spre surpriza lui Jador, cei care au vrut să îl vadă, live, au fost tare puțini. Vreo 100 de oameni, susține presa din Cluj. Adică atât de puțini încât jandarmii au plecat acasă, rămânând doar o mână de oameni, suficienți pentru a fi asigurată ordinea și disciplina la One Festival, evenimentul dedicat manelelor.

Simțindu-se umilit la eveniment, Jador ar fi refuzat inițial să cânte pentru cei doar 100 de oameni adunați în fața scenei. Cu toate acestea, într-un final, a acceptat să își respecte contractul semnat și a ținut, mai mult nevoit, recitalul pentru care încasase bani de la organizatori.

ADVERTISEMENT

Jador poate rămâne fără numele de manelist

FANATIK a aflat în exclusivitate că relația dintre Jador și Ovidiu DeSanto este una foarte dificilă după ce producătorul manelistului i-a înregistrat numele de scenă. Pentru a-l putea folosi fără probleme, Remus Ionuț Dumitrache ar fi nevoit să scoată din buzunar 100.000 de euro în schimbul numelui de Jador.

”Nu știu ce să spun acum, nu știu cât e de bine să spun lucrurile astea. Prefer să nu vorbesc, nu vreau să discut despre asta. Mulțumesc de telefon”, ne-a spus DeSanto cu privire la scandalul din jurul numelui Jador.

Cu toate acestea, fiind un artist foarte solicitat, cu profituri pe măsură, probabil că Jador, de dragul numelui său de scenă, va plăti suma pe care o cere DeSanto.

ADVERTISEMENT