Life

Jador nu mai poate folosi numele de scenă? Un producător muzical îi cere 100.000 de euro

Jador se află în conflict cu un producător muzical foarte cunoscut în industrie. Fostul concurent de la Survivor România trebuie să-i achite acestuia o sumă uriașă.
04.08.2022 | 07:31
Jador nu mai poate folosi numele de scena Un producator muzical ii cere 100000 de euro
Jador poate rămâne fără numele de scenă. Manelistul trebuie să achite 100.000 de euro unui producător. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul ar putea să nu mai folosească numele de scenă pe care l-a primit la începutul carierei de la DeSanto. Fostul participant al show-ului Puterea Dragostei și producătorul au fost prieteni buni la un moment dat.

Jador poate rămâne fără numele de scenă. Manelistul trebuie să achite 100.000 de euro unui producător

Jador și DeSanto au plecat pe drumuri separate în urmă cu mai bine de doi ani, de atunci artistul urcând și mai mult pe scara muzicală. Vedeta a cunoscut succesul sub un nume de scenă dat de renumitul producător.

ADVERTISEMENT

În momentul de față cel care și-a pus amprenta asupra carierei artistului susține că numele de scenă îi aparține. În plus, a trimis notificări către posturile de televiziune ca media să nu mai rostească porecla lui Remus Ionuț Dumitrache.

Mai mult decât atât, Ovidiu DeSanto i-a cerut suma de 100.000 de euro pe care fostul concurent de la Survivor România nu a achitat-o. Conflictul dintre cei doi nu este unul nou, dar acum a luat amploare mai mult.

ADVERTISEMENT

„Da! Momentan cred că e prematur să vorbesc de treaba asta. Nu vreau să vorbesc de treaba asta acum, că e prea devreme. Nu vreau să stric ceva, că eu am construit… ceva”, a spus producătorul muzical pentru cancan.ro.

Jador, înregistrat la OSIM de Ovidiu DeSanto

Pseudonimul Jador a fost înregistrat la OSIM de fostul impresar al cântărețului de muzică de petrecere, fără ca vedeta să știe. Acesta este motivul pentru care producătorul, pe numele său Ovidiu Băcilă, îi cere bani.

ADVERTISEMENT

Totodată, manelistul a fost aspru criticat și de soția managerului, Ruxandra, care în urmă cu ceva vreme spunea că Jador este schimbat în rău de când a cunoscut succesul. Declarația a fost făcută într-un podcast care a fost șters de pe Youtube.

DeSanto este gata să meargă până în pânzele albe pentru numele de scenă al lui Jador, subliniind că este victima în toată această situație.

ADVERTISEMENT