Life

Jador și-a schimbat look-ul înainte de Revelion: „Sunt alt om”. Cum au reacționat fanii

Înainte să plece la Survivor România All Stars, Jador și-a făcut o schimbare radicală de look. Cum arată acum artistul.
31.12.2023 | 09:41
Jador sia schimbat lookul inainte de Revelion Sunt alt om Cum au reactionat fanii
Jador și-a făcut o schimbare radicală de look. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador și-a făcut o schimbare majoră de look chiar înainte să plece la Survivor România All Stars. Artistul și-a luat prin surprindere fanii și a mărturisit că se simte complet diferit după ce a făcut acest pas.

Jador nu mai arată așa cum știau fanii

Jador, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, vrea să intre ca un om nou în anul 2024. Cântărețul va pleca chiar la începutul anului la Survivor România All Stars. 

ADVERTISEMENT

Și înainte ca acest lucru să se întâmple, a luat o decizie radicală. Vedeta a trecut la frizer, dar nu a mai optat pentru tunsoarea sa obișnuită și pentru un look complet diferit de cele de până acum.

Înainte de anul nou, concurentul care se pregătește intens pentru competiția de la Pro TV, a renunțat la părul său lung, pentru o frizură mult mai scurtă și simplă. Cântărețul a explicat că niciodată nu a mai fost tuns așa.

ADVERTISEMENT

„N-am fost niciodată tuns scurt. Zici că sunt alt om. Mă așteptam să fie rău”, a dezvăluit Jador după ce s-a văzut cu noul look. Întregul proces a fost filmat și publicat în mediul online. 

Fanii au reacționat imediat și i-au făcut numeroase complimente vedetei. „Vrei să fiu sinceră? Îți stă mult mult, mult mai bine”. „Mult mai bine”. „Îți stă bine rău de tot”. „Parca a întinerit mai mult”.

ADVERTISEMENT

„Ai întinerit cu această tunsoare.”. „Mamăăă, ai rupt cu freza asta”. „Eu zic că e tunsoarea perfectă”, „ Frumos, curat, îngrijit .Succes”. „Felicitări pentru tunsoare”, sunt o parte dintre părerile pe care Jador le-a primit.

Are emoții pentru Survivor

Pe de altă parte, Jador a vorbit și de participarea la Survivor All Stars și a recunoscut că se teme de cum va decurge această experiență. „Am emoții mari, foarte mari. E presiune mai mare, dacă dezamăgesc? Dacă nu-s bun. Mă doare rău (n.r piciorul)”, a afirmat artistul.

ADVERTISEMENT

Totodată, el a explicat informația conform căreia a cerut producătorilor să nu aducă anumite persoane în emisiune. „Mi-a zis și sor-mea. N-am puterea asta. Nu are nimeni puterea asta. Nu iau eu ocazia nimănui de a face ceva în viață. Mă bate Dumnezeu. Mă cert cu EL după. Nu-mi permit. E cumplit, dar totuși e cea mai tare experiență”, a explicat cântărețul.

ADVERTISEMENT