Life

Jador și Alex Velea nu mai sunt prieteni. Fostul concurent de la Survivor România a elucidat misterul

Jador a spus adevărul despre relația pe care o are în momentul de față cu Alex Velea, cu care în trecut a colaborat la mai multe piese.
03.09.2021 | 14:45
Jador si Alex Velea nu mai sunt prieteni Fostul concurent de la Survivor Romania a elucidat misterul
ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România și iubitul Antoniei nu mai sunt prieteni, deși ani la rând au semnat cele mai frumoase colaborări, care au ajuns imediat în topurile muzicale.

Cântărețul de muzică de petrecere a dat cărțile pe față și a dezvăluit că nu mai este prieten cu Alex Velea, precizând că acesta din urmă este cel care s-a supărat.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Puterea Dragostei nu a uitat de prietenia dintre ei și a subliniat faptul că are în continuare cuvinte de laudă la adresa colegului său de breaslă.

Jador, adevărul despre prietenia cu Alex Velea. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi artiști

Jador nu a spus care sunt motivele pentru care prietenia dintre el și Alex Velea s-a stricat, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar ezita să mai colaboreze cu artistul pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

„Cred că e supărat pe mine din unele motive, presupun că știți și voi de ce, dar spuneți-i că noi doi am schimbat muzica.

Noi doi ar trebui să facem asta în continuare, așa că trimiteți-i asta. Și că îl iubesc!”, le-a spus vedeta fanilor de pe Instagram, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Jador, planuri mari legat de muzică. Ce a declarat artistul

Cântărețul le-a mai dezvăluit internauților că muncește foarte mult pentru idealurile sale, de aceea în curând va lansa pe piața muzicală o nouă melodie.

Piesa va descriere cu lux de amănunte viața pe care o are manelistul dincolo de lumina reflectoarelor, dorind să le arate celor care-l urmăresc cum arată lucrurile atunci când merge la concerte sau la filmări.

ADVERTISEMENT

„Următoarea piesă va fi despre tot se întâmplă în spate, tot ce fac eu aici, tot ce fac eu după concerte, tot ce fac eu înainte de concerte, distracție, viața mea din spatele tuturor”, a mai spus Jador.

Artistul este renumit pentru colaborările pe care le-a semnat de-a lungul timpului. Vedeta a cântat alături de Vlăduța Lupău, Costi Ioniță, Loredana Groza și alte nume importante.

De fiecare dată Jador a dat lovitura și a urcat în topurile muzicale de pe Youtube, reușind să se bucure de un succes uriaș.

ADVERTISEMENT