Life

Jador și Culiță Sterp, cadou de sute de mii de euro pentru o femeie! Maneliștii s-au ”certat” pentru un ”pupic”!

Cei mai cunoscuți interpreți de muzică de petrecere, Jador și Culiță s-au ”certat” seara trecută după ce i-au oferit un cadou de sute de mii de euro unei tinere.
12.11.2022 | 16:29
Jador si Culita Sterp cadou de sute de mii de euro pentru o femeie Manelistii sau certat pentru un pupic
Jador și Culiță Sterp, cadou de sute de mii de euro pentru o femeie. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jador, Culiță Sterp și Tzancă Uraganu, unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară au făcut spectacol la un eveniment care a avut loc în Caransebeș.

Jador și Culiță Sterp, cadou de sute de mii de euro pentru o femeie

Aflați în topul preferințelor românilor, cântăreții au fost invitați la un majorat de fiță, unde au făcut un show cum nu s-a mai văzut.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a imortalizat fiecare moment de la intrarea în restaurant și până la aducerea tortului. Pe TikTok fanii au putut vedea și cadoul de sute de mii de euro pe care el și Jador i l-au făcut tinerei.

Mesajul care descrie postarea este: ”Cel mai tare majorat pe 2022 a fost astăzi la Caransebeș, la Mădălina! Nu-i șmecherie nici fiță, doar Țancă, Jador și Culiță”.

ADVERTISEMENT

Maneliștii s-au ”certat” pentru un ”pupic”!

Tânăra aniversată, pe numele ei Mădălina, a fost surprinsă de familei cu un bolid de lux, condus chiar de către Jador, iar pe locul din dreapta, cu un buchet de flori imens, se afla Culiță Sterp.

Din filmare se poate vedea că celebrii maneliști aproape că s-au ”certat” pentru ”pupicul” sărbătoritei.

ADVERTISEMENT

Mădălina abia și-a putut stăpâni emoțiile atunci când i-a văzut pe cei doi artiști, care iau urat un sincer ”La mulți ani”.

Tzancă Uraganu, cireașa de pe tort

Suprizele nu s-au oprit aici pentru tânăra care abia a împlinit 18 ani. Tort cu patru etaje, un foc de artificii care a durat câteva minute bune, Jador și Culiță și… în timp ce toată lumea privea spre cerul luminat, și-a făcut apariția nimeni altul decât Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Cu așa artiști de top petrecerea de majorat a fost una de neuitat atât pentru sărbătorită, cât și pentru cei trei maneliști care au încins atmosfera și au scos pe toată lumea pe ringul de dans.

ADVERTISEMENT