News

Jaf la drumul mare, în Arad. Hoții l-au atacat pe un bărbat, din mașina căruia au furat 30.000 de euro

Un bărbat a rămas fără 30.000 de euro și s-a ales cu anvelopele mașinii tăiate. Hoții au fost prinși după aproape cinci luni
18.01.2024 | 16:27
Jaf la drumul mare in Arad Hotii lau atacat pe un barbat din masina caruia au furat 30000 de euro
Doi hoți au fost prinși după ce au amenințat un bărbat și i-au tăiat anvelopele de la maşină, lăsându-l și fără 30.000 de euro. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Doi suspecți au fost arestați preventiv, după ce au amenințat cu bastoane telescopice un bărbat. Hoții i-au vandalizat mașina victimei și au plecat cu o geantă în care se aflau 30.000 de euro.

Cum au dat jaful hoții

Indivizii au comis jaful într-o benzinărie Petrom din orașul Pecica, Arad. Tâlharii au purtat cagule și s-au dus cu bastoanele peste victimă amenințându-l.

ADVERTISEMENT

Apoi au tăiat anvelopele mașinii de lux pe care o conducea cel jefuit. De la bărbatul păgubit aceștia au luat 30.000 de euro.

„În data de 17.08.2023, în jurul orei 00:15, autori necunoscuţi, având cagule de culoare neagră pe faţă, prin ameninţarea persoanei vătămate S.I.M cu bastoane telescopice şi prin tăierea a trei anvelope ale autoturismului marca Rolls Royce, au sustras din acest autoturism o borsetă de tip plic, în care se afla o sumă de bani, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu de aproximativ 30.000 euro, din care suma de 5.000 euro a fost recuperaţi deoarece autorii i-au scăpat pe jos”, a precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, într-un comunicat de presă, de joi.

ADVERTISEMENT

Tâlharii au fost prinși după 5 luni

Autorii faptei au fost prinși după mai bine de cinci luni de la incident, însă autoritățile au recuperat numai 5.000 de euro de la tâlhari, deoarece aceștia i-au scăpat pe jos. Ulterior, aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

La data de 18.01.2024, în cauză a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv faţă de inculpaţii C.V şi J.M, propunere ce a fost admisă de Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad, dispunându-se arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile”, se mai arată în comunicatul Judecătoriei Arad.

ADVERTISEMENT

Hoții ar fi avut experiență. Din verificări, a reieșit că pe numele unuia dintre cei prinși există un mandat european de arestare, care ar fi pentru infracțiuni săvârșite pe teritoriul Germaniei.

Un alt bărbat, patronul unui bar, a fost victima hoților în Cluj. Acesta rămas fără un deget, după ce tâlharii l-au amenințat pentru a le dezvălui codul de acces al unui cont de criptomonede. Poliția încă îi caută pe suspecți.

ADVERTISEMENT

Și în Capitală un fost ofițer SRI a fost prădat de hoți. Aceștia au luat din seiful bărbatului un pistol cu 24 de cartușe și mai multe bijuterii. În acest caz suspecții au fost prinși.

 

ADVERTISEMENT
Tags: