News

Jafuri de lux în contextul protestelor împotriva lui George Floyd! Hoții au furat mașini de lux: Rolls Royce și Dodge. Video

06.06.2020 | 20:26
Jafuri de lux in contextul protestelor impotriva lui George Floyd Hotii au furat masini de lux Rolls Royce si Dodge Video
ADVERTISEMENT

Washington se pregătește pentru un nou val de proteste în weekend pentru moartea lui George Floyd și se așteaptă din nou să fie prădate magazine. Hoții profită de proteste și dau lovitură după lovitură, fiind furate și mașini de lux, ca Rolls Royce sau Dogde.

Jafuri de lux în contextul protestelor împotriva lui George Floyd! Val de demisii în poliție

Polițiștii demisionează pentru că nu se permite să aplice forța nici în cazul miilor de cazuri de jaf și tâlhărie.

ADVERTISEMENT

57 de polițiști din Buffalo, New York, și-au dat demisia vineri din trupele speciale de intervenție după ce doi colegi de-ai lor au fost suspendați pentru că au împins un bărbat de 75 de ani în timpul unui protest, anunță CNN.

VEZI VIDEO: 

Majoritatea furturilor proveneau de la persoane care nu aveau legătură cu protestele

Demonstrațiile declanșate după moartea lui George Floyd au continuat în mai multe orașe americane, dar și în afara țării, oamenii solidarizându-se cu manifestanții americani împotriva rasismului și a brutalității poliției.

ADVERTISEMENT

Manifestațiile masive au fost însoțite de jafuri. Majoritatea furturilor și vandalismului proveneau de la persoane care nu aveau legătură cu protestele, dar s-au folosit de acestea ca acoperire pentru a putea prăda magazinele.

Cei de la “Times” au vorbit cu diverse persoane care au prădat magazinele în ultimele zile. Cei mai mulți au recunoscut că protestul este o oportunitate foarte bună pe care nu voiau să o lase să scape.

ADVERTISEMENT

Au furat un Rolls-Royce, apoi au oprit și au jefuit un alt hoț

Sute de magazine au fost devastate în California. Districte de afaceri, cartierul comercial Santa Monica, anumite părți din Long Beach, centrul Los Angeles, Van Nuys și Hollywood.

Comercianții care au suferit deja pierderi din cauza pandemiei de coronavirus, și-au văzut magazinele fără mărfuri. Aceștia și-au exprimat nemulțumirea cu privire la întârzierea poliției.

ADVERTISEMENT

Un caz special a fost un jaf din New York City, în care ocupanții unui Rolls-Royce furat, în valoare de 350.000 de dolari, au fost surprinși pe camerele video oprind și jefuind alt hoț.

ADVERTISEMENT