Life

Jamala a băgat panica în TVR și a dispărut înainte să intre pe post! ”A asociat bătăile tobelor cu bombardamentele din Ucraina”

Invitată de onoare în finala națională a competiției Eurovision 2022, Jamala - cântăreața din Ucraina - a făcut un atac de panică și a dispărut chiar înainte să urce pe scenă, provocând spaimă în echipa TVR.
11.03.2022 | 13:24
Jamala a bagat panica in TVR si a disparut inainte sa intre pe post A asociat bataile tobelor cu bombardamentele din Ucraina
Jamala a făcut atac de panică înainte de finala națională a concursului Eurovision 2022. Sursă foto: Capturi TVR / Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Prezentă în finala Selecției Naționale a concursului Eurovision, ce a avut loc pe 6 martie, la București, cântăreața Jamala a dispărut cu puțin înainte să intre pe post. Speriată de tobele celor de la trupa Zdob și Zdub, solista a plecat fără să anunțe pe nimeni. Iuliana Marciuc vorbește, în exclusivitate pentru FANATIK, despre aceste momente de tensiune, create de Jamala.

Jamala a băgat TVR în panică și a dispărut înainte să intre pe post, în finala națională Eurovision 2022

Jamala, câștigătoarea concursului Eurovision pentru Ucraina în 2016, a reușit să facă panică în direct la TVR. Invitată să cânte piesa câștigătoare de la Eurovision, ucraineanca de origine tătară și armeană a făcut un atac de panică și a dispărut chiar înainte să intre pe post. Cântăreața urma să evolueze după trupa Zdob și Zdub și s-a speriat de tobe, pe care le-a asociat cu bombele din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Iuliana Marciuc a vorbit despre acest moment și ne spune cum a reușit echipa TVR să gestioneze întâmplarea și, mai ales, cum au trecut peste situația aceasta. Vedeta TVR ne-a mai povestit și cum a ajuns Jamala să fie invitată să cânte la finala Selecției Naționale a competiției cântecului european.

Iuliana Marciuc: “Am vrut să sunăm la 112, să nu i se fi întâmplat ceva rău”

”Jamala a câștigat competiția internațională Eurovision în 2016 cu piesa ”1944”, o piesă de război, cu un text extrem de actual. Eu am văzut o postare pe rețelele sociale, unde ea a mulțumit poporului român, pentru faptul că a ajutat-o să se refugieze împreună cu cei doi copii. Soțul ei i-a condus până la graniță. Jamala doar a tranzitat țara noastră. Am găsit-o în Turcia, la sora ei.”, ne-a declarat, în exclusivitate, Iuliana Marciuc.

ADVERTISEMENT

Solista de origine ucraineană a venit în România fix în ziua finalei Selecției Naționale a concursului Eurovision.

”A venit direct de la aeroport, a participat la repetiții și apoi a rămas puțin să se odihnească. În timpul show-ului, Jamala a fost dusă în culise, ca apoi să dispară brusc! Înaintea ei a fost trupa Zdob și Zdub și, probabil, speriată de tobe, a făcut un atac de panică. A ieșit pur și simplu afară, fără să spună nimic!

ADVERTISEMENT

“A reușit cu greu să-și revină și a intrat pe post”

În acel moment a fost panică totată. Am căuta-o peste tot, cu toții. Ne-am uitat după ea și în public… Cineva a spus chiar să sunăm la 112, să nu i se fi întâmplat ceva rău. În tot acest timp, Cristina Manoliu a avut, în direct, un moment prelungit de circa 4 minute, pentru a trage de timp, în speranța că o găsim pe Jamala. Am avut noroc cu un coleg care a ieșit în afara clădirii și a văzut-o. A reușit cu greu să-și revină și a intrat pe post. Probabil ea a asociat bătăile tobelor cu bombardamentele din Ucraina!”, ne-a mărturisit Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision România 2022.

Cântăreața Jamala, în vârstă de 38 de ani, a câștigat în 2016, marea finală a competiției Eurovision pentru Ucraina. Concursul a avut loc în Suedia. Pe numele ei real Susana Alimivna Jamaladinova, solista a obținut marele trofeu, cu 534 de puncte, cu piesa ”1944”, care evocă deportarea tătarilor din Crimeea.

ADVERTISEMENT

Cine reprezintă România la Eurovision 2022

Juriul şi publicul au decis ca solistul Andrei Ionuț Ursu, alias WRS, să reprezente România la Eurovision Song Contest, de la Torino, Italia, cu piesa „Llamame”. Competiția internațională va avea loc în luna mai.

Câştigătorul Selecţiei Naţionale din acest an a fost ales de juriul de specialişti format din Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu şi de telespectatori. La această ediţie, publicul a fost al şaselea jurat al finalei, punctajele obţinute prin televot având ponderea punctajului acordat de către un membru al juriului.

ADVERTISEMENT