Sport

Jan Vertonghen recunoaște și el greșeala de arbitraj de pe Arena Națională: “Ar fi putut fi penalty pentru FCSB”

Fundașul lui Anderlecht, Jan Vertonghen, consideră că FCSB putea primi penalty în prima repriză și este mulțumit de egalul de pe Arena Națională.
16.09.2022 | 01:28
Jan Vertonghen recunoaste si el greseala de arbitraj de pe Arena Nationala Ar fi putut fi penalty pentru FCSB
Fundașul lui Anderlecht, Jan Vertonghen, consideră că FCSB putea primi penalty în jocul de pe Arena Națională. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Remiza cu FCSB de pe Arena Națională a avut și bune și rele pentru fundașul lui Anderlecht, Jan Vertonghen. Acesta a declarat la finalul jocului că rezultatul obținut de echipa lui este unul bun, mai ales pentru că echipa lui Nicolae Dică putea primi o lovitură de la 11 metri în prima repriză.

Vertonghen, mulțumit de egalul cu FCSB

“Ar fi putut fi penalty pentru FCSB. Dar avem 4 puncte în grupă și e ok”, a spus Vertonghen, care s-a declarat încântat și de atmosfera de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

“E un stadion foarte frumos și este plăcut să joci în fața atâtor fani”, a afirmat fundașul de 35 de ani, care a debutat la o echipă de seniori în Belgia abia la începutul lunii septembrie, când a venit liber de contract de la Benfica.

Asta pentru că Vertonghen a debutat la Ajax, după care a plecat la Tottenham Hotspur, unde a fost coechipier cu Vlad Chiricheș.

ADVERTISEMENT

FCSB este Steaua, conform presei din Belgia

“Vlad e un tip deosebit. A jucat apoi cu un alt prieten de-al meu, Mertens, la Napoli. Sper că totul îi merge bine acum”, a afirmat Jan Vertonghen, care este optimist în privința traseului lui Anderlecht din Conference League. “Cred că putem termina pe locul doi în grupă și că putem să ne îmbunătățim jocul. Avem echipă puternică și sper să facem ceva deosebit în acest sezon”, a mai spus Vertonghen.

Totuși, presa din Belgia nu a fost prea încântată de prestația lui Anderlecht pe Arena Națională, lucru care rezultă și din titlurile apărute după remiza de la București. “Un Anderlecht puțin inspirat cedează un punct contra Stelei București”, a titrat La Derniere Heure, în timp ce Le Soir a scris: “Anderlecht constrânsă să împartă punctele pe terenul Stelei București”.

ADVERTISEMENT

După 0-0 cu FCSB, Anderlecht Bruxelles va evolua în următoarele două runde din Conference League împotriva liderului West Ham United, într-un duel care poate decide câștigătoarea grupei B.