Sport

Nicolae Dică, mulțumit după FCSB – Anderlecht 0-0: „Am făcut un meci bun, păcat că n-am marcat!”. Motivul pentru care a odihnit titularii

Nicolae Dică a fost mulțumit după remiza FCSB-ului în duelul cu Anderlecht, scor 0-0, explicând și schimbările tactice pe care le-a făcut.
16.09.2022 | 00:42
Nicolae Dica multumit dupa FCSB  Anderlecht 00 Am facut un meci bun pacat ca nam marcat Motivul pentru care a odihnit titularii
Nicolae Dică, mulțumit după FCSB - Anderlecht. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul vicecampioanei României a vorbit și despre duelul cu Universitatea Craiova din campionat, spunând că echipa sa are nevoie neapărat de o victorie în campionat.

Nicolae Dică, mulțumit după FCSB – Anderlecht

Nicolae Dică a fost mulțumit după remiza FCSB-ului cu Anderlecht și a vorbit despre alegerile pe care le-a făcut în echipa de start: „A fost un meci bun din partea noastră.

ADVERTISEMENT

Băieții au dat totul, păcat că n-am reușit să marcăm, dar băieții au muncit mult. N-am primit acest penalty care a fost clar. Asta este. 

Noi am reușit un rezultat bunicel, a mai fost și acea ocazie a lui Cordea, dar a fost un rezultat echitabil.

ADVERTISEMENT

„Noi ne jucăm șansa!”

Nicolae Dică a continuat și a vorbit despre ce își dorește să obțină de la participarea în grupele Conference League, explicând că obiectivul de a intra în grupe a fost atins și spunând că nu trebuie neglijat campionatul.

„Noi ne jucăm șansa, important e ca cei care intră pe teren să demonstreze că merită să fie aici. Am avut multe meciuri din trei în trei zile și e important să îi mai odihnim pe unii dintre ei.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că l-am văzut pe Neșu, că e pozitiv, că e ok, că are țeluri și sper din tot sufletul să și le atingă pentru că muncește mult”, a continuat Nicolae Dică.

„Am întâlnit echipe foarte bune, chiar și Silkeborg e o echipă foarte bună. Noi suntem după 5 ani în Europa, acesta era obiectivul și de-aici începem să construim.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim fanilor și sperăm să fie alături în continuare de noi, pentru că doar împreună putem reuși. Vom avea un duel între Craiova și Steaua, nu e un duel între mine și Mirel”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”2 solist” la U Craiova – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT