Sport

Jandarmeria anunță măsuri extreme înainte de Rapid – FCSB

Forțele de ordine au clasificat partida de sâmbătă seara, ca una de risc maxim, iar măsurile Jandarmeriei sunt ca atare.
08.03.2024 | 22:34
Jandarmeria anunta masuri extreme inainte de Rapid  FCSB
Jandarmeria a anunțat câți suporteri sunt pe lista celor interziși, din ambele tabere. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Sâmbătă seara, începând cu ora 20:00, se va desfășura derby-ul Superligii, Rapid vs FCSB, pe Arena Națională. Se anunță peste 40.000 de spectatori la partida dintre primele două clasate. Dat fiind gradul de risc ridicat, Jandarmeria a anunțat măsuri extreme de securitate.

Suporterii fierb înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Derby-ul Rapid – FCSB, partidă la care va asista și Marius Șumudică, a început de săptămâna trecută la nivel declarativ, iar presiunea asupra meciului a încărcat în mod deosebit suporterii ambelor formații. În acest sens, autoritățile s-au văzut nevoite să intervină.

ADVERTISEMENT

Jandarmeria Română vine cu precizări clare. Mesajul este dedicat suporterilor rapidiști, dar și pentru cei ai oaspeților, în ideea ca jocul să se desfășoare fără incidente, atât în tribune, dar și în afara stadionului.

Bilet și buletin, fizic sau format electronic

Fie că susțin o echipă sau alta, sau sunt spectatori neutri, cei care vor ajunge la stadion sunt obligați să dețină asupra lor biletul, dar și un act de identitate, în format fizic sau electronic. Accesul în stadion se face începând cu ora 17:00.

ADVERTISEMENT

Accesul fanilor giuleșteni la derby se va face prin două artere. Astfel, rapidiștii sunt îndrumați să intre în arenă prin strada Maior Coravu sau bulevardul Pierre de Coubertin, pentru cei care au bilete la tribuna I, tribuna a II-a sau Peluza I Nord.

Suporterilor roș-albaștrii li s-a propus ca loc de întâlnire, Piața Hurmuzachi, începând cu ora 17:00. De aici, fanii FCSB-ului vor merge în corteo, sub escorta oamenilor de ordine, până la poarta de acces în stadion.

ADVERTISEMENT

Fără program prelungit la transportul în comun

Rapid – FCSB va aduna peste 40.000 de suporteri în tribună. Derby-ul primelor două clasate se va termina în jurul orei 22:00. În ciuda acestui detaliu, programul transportului în comun nu se va prelungi, așa cum s-a întâmplat la alte jocuri.

Jandarmeria a trimis și o atenționare către suporterii celor două echipe. Aceștia au punctat că 17 suporterii rapidiști se află pe lista celor care au interdicție de a merge la meciurile de fotbal din România.

ADVERTISEMENT

În timp ce la FCSB, din date oficiale prezentate, sunt 21 de fani care figurează în înregistrările Jandarmeriei ca interziși. Orice încercare a celor care se află pe aceste liste de a intra pe stadion, vine la pachet cu un risc major, conform legislației. Nu uitați, înainte și după partidă, puteți urmării în direct, Fanatik Show, pe postul Prima Sport.

ADVERTISEMENT