Sport

Jannik Sinner, viață de lux la doar 22 de ani! Finalistul Australian Open 2024 este imaginea Ferrari!

Jannik Sinner duce o viață de revistă în afara tenisului. La doar 22 de ani, Italianul este înconjurat de lucruri de lux și are o avere impresionantă.
27.01.2024 | 19:47
Jannik Sinner viata de lux la doar 22 de ani Finalistul Australian Open 2024 este imaginea Ferrari
Jannik Sinner duce o viață de revistă în afara tenisului. La doar 22 de ani, Italianul este înconjurat de lucruri de lux și are o avere impresionantă. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce a reușit una dintre cele mai importante victorii din carieră, împotriva lui Novak Djokovic în semifinala de la Australian Open, locul 4 ATP a atras atenția tuturor. Jannik Sinner a fost analizat în afara tenisului și se pare că duce o viață de revistă.

Jannik Sinner duce o viață de revistă

În urma performanțelor din tenis, Jannik Sinner duce acum o viață de revistă. Tensimenul este noua față a celebrei case de modă italiene, Gucci, dar și al brandului local de mașini, Ferrari. Pe lângă aceste lucruri, italianul se întâlnește și cu una dintre cele mai frumoase modele din lume care este și influencer, Maria Braccini. Relația celor doi este una privată.

ADVERTISEMENT

Italianul este înconjurat de lux la doar 22 de ani

La doar 22 de ani, Italianul este înconjurat de lux și asta datorită performanțelor sale sportive. Jannik Sinner are o avere estimată la 12 milioane de euro și are șansa de a mai câștiga încă 2 milioane de euro la finalul turneului de la Melbourne.

Tenismenul provine dintr-o familie normală, cu părinți muncitori și mai are un frate. Sinner s-a născut în 2001 în San Candido, în nordul Italiei, la graniță cu Austria. Acum trăiește la Monte-Carlo, alături de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Jannik Sinner, campion la schi în copilărie

În copilărie a fost campion la schi, fiind un sport popular în zona în care a crescut: “Schiul este un sport destul de obișnuit, de unde mă aflu. Există o mulțime de pârtii de schi chiar în fața casei mele. Îmi amintesc prima dată când am fost la schi. Fratele meu avea niște lecții și l-am văzut și am vrut să merg, dar mama mi-a spus ‘Nu azi’.

M-am tot plâns la ea, am mai întrebat-o și apoi a spus ‘OK, hai să facem asta’. Se așteptau să merg o dată și apoi să plec acasă. Dar am stat toată ziua până au închis pârtiile. Apoi am mers în fiecare zi și mi-a plăcut”.

ADVERTISEMENT

Între timp, Jannik Sinner mai făcea fotbal și tenis. Cu toate mergea foarte bine, dar la schi deja concura la un nivel mare, câștiga trofee și a trebuit să renunțe la o disciplină, fotbalul. La 13 ani a renunțat și la schi, pentru că nu simțea că este la nivelul celorlalți copii din punct de vedere fizic. Tot atunci a luat decizia de a pleca de acasă și a se dedica 100% tenisului, iar rezultatele sunt uimitoare.

Jannik Sinner, exemplu pentru viitorii sportivi

Jannik Sinner este un adevărat exemplu pentru toți sportivii care vor să ajungă la un nivel atât mare. Chiar dacă este înconjurat de cele mai extravagante și rafinate lucruri italianul duce o viață simplă, privată și bazată pe multă muncă și dedicare pentru tenis.

ADVERTISEMENT

Reușește să își facă timp pentru familie și pentru iubita sa și este echilibrat în ceea ce privește cariera și viața extra sportivă. A înțeles de tânăr ce trebuie să facă pentru a ajunge la nivelul la care este astăzi și își demonstrează profesionalismul în tot ceea ce face.

Jannik Sinner vorbește italiană, germană și engleză. Datorită capacităților lingvistice, a performanțelor din tenis și a înfățișării sale, sportivul colaborează acum cu unele dintre cele mai importante branduri. Nike, Head, Rolex, Gucci sau Ferrari sunt câteva dintre companiile partenere ale italianului.

ADVERTISEMENT